P
Paula. sz
Gość
Poczekać zawsze możesz.Tak 2 poprzednie i wszystko było ok przy pierwszej plamiłam i serce lekarz dopiero w 9 tygodniu zobaczył więc chyba poczekam
Jeśli serce przestało bić,to nie zacznie znowu bić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczekać zawsze możesz.Tak 2 poprzednie i wszystko było ok przy pierwszej plamiłam i serce lekarz dopiero w 9 tygodniu zobaczył więc chyba poczekam
Ja nie byłam nawet na zwolnieniu i nie biorę urlopu macierzyńskiego skróconego.To może lepiej psycholog
Kurcze myślę jak to ogarnąć by mieć 8 tygodni urlopu macierzyńskiego po poronieniu.
Ja mam jednak pracę ciężką i dźwiganie, więc wolę narazie być w domu.Ja nie byłam nawet na zwolnieniu i nie biorę urlopu macierzyńskiego skróconego.
Oczywiście masz prawo do tego .Ja mam jednak pracę ciężką i dźwiganie, więc wolę narazie być w domu.
Spoko wiem, chciałabym ten okres przeznaczyć na badania, może jakieś ćwiczenia byśmy mogli szybko się znów staraćOczywiście masz prawo do tego .
Nie było to złośliwie napisane jakby co.
Możesz dostać zwolnienie od lekarza, dopytajJa mam jednak pracę ciężką i dźwiganie, więc wolę narazie być w domu.
Właśnie kwestia zwolnienia to ma tydzień,Możesz dostać zwolnienie od lekarza, dopytaj
Dlaczego tydzień? Ja co prawda z pozamaciczna i czekałam aż się wchłonie ale dużo dłużej siedziałam a właściwie to leżałam na zwolnieniuWłaśnie kwestia zwolnienia to ma tydzień,
Ja dostałam bodajże 4 tabletki, żeby szyjka była elastyczna, żeby jej za bardzo nie naruszyć (?) przy zabiegu, tak mi powiedział lekarz. To trudne przez co przechodzimy, trzymaj sięDziękuję lekarz mówił że łyżeczkowanie robią jeżeli tabletki nie zadziałają, chce jednak uniknąć szpitala, więc mam nadzieję że samoistnie się poroni, w razie co mam już gotowy zestaw w domu jak kazali mi z laboratorium, a do szpitala pojadę potem na kontrolę
Nie mam pojęcia, dlaczego tak. Może już przy brak akcji serca, nie mogą pisać l4 z kodem B.Dlaczego tydzień? Ja co prawda z pozamaciczna i czekałam aż się wchłonie ale dużo dłużej siedziałam a właściwie to leżałam na zwolnieniu