reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienie 7 tydzień

• Starter tematu użytkownik 221302
  • Rozpoczęty
Śmiało bierz przeciwbólowe. Ja od razu jak miałam tabletki w domu to powiedział lekarz że albo Ibuprom a jak silny ból to Ketonal albo nawet tramal na receptę.
W szpitalu też mnie pytali kilka razy czy coś przeciwbólowego dac. Nawet proponowali leki na uspokojenie, chociaż już wtedy to nie byłam zestresowana, już chciałam mieć wszystko za sobą po prostu i było mi wszystko jedno.
Wzięłam już tabletki, umnie w szpitalu kompletnie nic nie proponowali a zwijałam się z bólu na łóżku, dopiero mi przeszło jak wyszłam przed szpital i usiadłam na ławce, teraz jest delikatniejszy ból aby

reklama
I jak sytuacja u ciebie?
Jest ok byłam. Rano u ginekologa dał skierowanie w razie co na Oddział jeszcze macica się oczyszcza a w razie co łyżeczkowanie. Wzięłam l4 i czekam w domu w razie co pojadę już z skierowaniem na inny szpital. Teraz latam z tą próbka bo szpital odmówił zabrania jej

Jest ok byłam. Rano u ginekologa dał skierowanie w razie co na Oddział jeszcze macica się oczyszcza a w razie co łyżeczkowanie. Wzięłam l4 i czekam w domu w razie co pojadę już z skierowaniem na inny szpital. Teraz latam z tą próbka bo szpital odmówił zabrania jej
Szpital płci chyba nie określi
Robią tylko badanie histopatologiczne
Jeżeli płeć to zajmuję się tym diagnostyka np .Lub inne laboratoria .
Niech mnie ktoś poprawi jak piszę źle.

Ogólnie jutro zawioze próbki sama, ginekolog mówił że do końca się jeszcze nie wyczyściło za tydzień kontrolę i mam L4. Mam skierowanie jakby coś się działo, nic mnie nie boli więc kilka dni poczekam a dla pewności pojadę z tym skierowaniem ale już na inny sor. Narazie zobaczymy krew leci mało nieraz jakieś skrzepy,
W szpitalu moim i tak był musiała dobę leżeć, wolę jechać już gdzieś gdzie w razie potrzeby Odrazu zrobią Łyżeczkowanie ( jakby okazała się potrzebna) to wtedy będę aby tam z 3 godziny

reklama
I jak u ciebie?
Jak się czujesz?
Ogólnie jest ok, rozglądam się za lekarzem gdzie pójdę na kontrolę za 2 tygodnie i będę rozmawiać o ewentualnej ciąży

Bolą mnie piersi, jedynie obawiam się bym nie musiała mieć łyżeczkowania, jutro idę tak na szybko Na prywatnie na kontrolę do nowego lekarza,
Niewiem ogólnie jak powinny wyglądać krwawienie 2 dni po poronieniu, teraz są i takie skrzepy i śluz z krwią, gdzieś jakieś kawałki tkanki. Ale nic mnie tam nie boli, szczerze wymieniam podpaskę co 2 a 3 godziny ale jedna by starczyło na cały dzień ( ale tak nie zrobię) więcej gdzieś tam wylatuje jak idę do toalety na papier przy podcieraniu

reklama
Do góry