reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienie trabkowe ciąży pozamacicznej z jajowodu

Suuu

Fanka BB :)
Witajcie
Zapraszam Ty wszystkie które przeszły poronienie trąbkowe ciąży pozamacicznej i chciałaby się podzielić swoimi doświadczeniami po …
Kiedy udało się wam ponownie zajść w ciążę?
Kiedy zaczęłyście współżyć ?
Czy wykonywałyście jakieś badania po tym przejściu ?
Ja właśnie dzisiaj wróciłam ze szpitala
U mnie wszystko zaczęło się na początku kwietnia 7.04 trafiłam do szpitala z krwawieniem lekkim i beta 65 po dwóch dniach beta 36
Wypisali do domu kazali powtórzyć betę
Beta wzrosła 15.04 do 614
Kolejna do 1000 był widoczny pseudo pęcherzyk w macicy
Kolejna beta po świętach <1500
Zaczęło się mocne krwawienie 23.04 trafiłam do szpitala tam beta ponad 2 tys brak pęcherzyka w macicy , poszerzenie lekkie w prawym jajowodzie bez zarodka
Po dwóch dniach beta 1400 krwawienia ze skrzepami i jakby tkankami czy tam jakimś pęcherzykiem
W niedzielę beta 400
Dziś wypisali mnie do domu poszerzenie na jajowodzie ładnie zanika krwawienie uspokoił się aaa i bóle które miałam też zniknęły
Kazali powtórzyć betę aż spadnie do 0
I kolejne starania zalecili dopiero za 6 miesięcy żeby ładnie wszystko się zrosło po tym Ala pęknięciu w jajowodzie i zregenerowało
Co osobiście mnie przeraziło te 6 miesięcy
Już nie mogę doczekać się wizyty u mojego lekarza żeby usłyszeć co on ma do powiedzenia w tej sprawie
Zapraszam do dyskusji ❤️

reklama
Jak Tobie się krwawienie uspokoilo przy becie 400, to ja jednak leciałabym jutro zaraz rano sprawdzać czy nie wzrosła.

Jak Tobie się krwawienie uspokoilo przy becie 400, to ja jednak leciałabym jutro zaraz rano sprawdzać czy nie wzrosła.
I tak zrobię ;) choć dziś rano na USG lekarka powiedziała że ładnie zanika to poszerzenie więc mam nadzieję że to koniec już tej przygody ze szpitalem

reklama
Dobrze, niech spada dalej aż do 0
No tak 🙌
Ale niech szybko minie te 3 miesiące
Choć jak dostanę pierwszą 🐒 to pójdę na monitoring jeden drugi itd żeby patrzeć co tam się dzieje i czy dobrze się dzieje ;) może w sierpniu udałoby się z lewego jajnika owulacja więc wtedy by mniejsze ryzyko było powtórki z rozrywki ech

Do góry