Zainspirowałam się tym tematem u kwietniowych mamuś mysle że już czas aby pochwalić się osiągnięciami naszych dzieciaczków 
Zaczynając mój Kamilek potrafi już się podciągać do siedzenia łączyć rączki interesuje się matą poznaje osoby znane mu na codzień śmieje się na głos bawi się grzechotkami i niesamowicie pcha wszystko do buzi aha i łapie się za nóżki

Zaczynając mój Kamilek potrafi już się podciągać do siedzenia łączyć rączki interesuje się matą poznaje osoby znane mu na codzień śmieje się na głos bawi się grzechotkami i niesamowicie pcha wszystko do buzi aha i łapie się za nóżki
 jest też bardzo rozgadana może to tylko aaaa i ghrr ale ostatnio nie umiałam nawet pooglądać filmu bo była tak głośno
.
odwraca się gdy słyszy znajomy głos, czasami głośno się zaśmieje a nawet dziś słyszałam taki śmieszny pomruk niezadowolenia jak mu coś nie przypasowało. Uwielbia jak tata robi z nim "samolocik", za to "a kuku" narazie go nie bawi. Stópkę złapał kiedyś chyba przypadkiem a tak najczęściej nóżek używa do tupania w łóżeczko albo kopania zabawek z karuzeli, nie wiem czy celowo
:-) WOW właśnie Mateusz przewrócił się na brzuszek! Nie wiem co wykombinował z tą rączką, bo mnie w pokoju nie było ale wyrażnie zadowolony :-) wybaczcie Mamy, że tak się przechwalam, ale same rozumiecie, duma rodzicielska rozpiera