reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
dokładnie klaudzia dzwięk zgrzytania paraliżuje, niestety moja Eli namiętnie stosuje takie torturu wobec mamuśki ;-)
córa mi zaczęła śmigać, nie wiem, czy cieszyć się , czy płakać za czasem kiedy była maleńkim spokojnym "zawiniatkiem" ;-);-)

dokładnie klaudzia dzwięk zgrzytania paraliżuje, niestety moja Eli namiętnie stosuje takie torturu wobec mamuśki ;-)
córa mi zaczęła śmigać, nie wiem, czy cieszyć się , czy płakać za czasem kiedy była maleńkim spokojnym "zawiniatkiem" ;-);-)

GRATULACJE! cieszyc sie ;-) ja tam jestem mega szczesliwa ze Oli chodzi, w koncu moge odpoczac bo Oli ladnie sie bawi i na szczescie coraz rzadziej sie przewraca ;-)

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków!!
Moja mała w końcu zaczęła wstawać bez podciągania, normalnie z ziemi:) z filmików widziałam ze Oli Klaudzi już pięknie wstawał ale mała też zaczęła:) Poza tym mamy w końcu piękne duże dwa zębule:)

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków!!
Moja mała w końcu zaczęła wstawać bez podciągania, normalnie z ziemi:) z filmików widziałam ze Oli Klaudzi już pięknie wstawał ale mała też zaczęła:) Poza tym mamy w końcu piękne duże dwa zębule:)

powiedz czy to nie cudowny widok :-) oli wypina dupcie do gory i podnosi sie na lapkach :)

Jak już wpadłam na bb to nie byłabym sobą jakbym o naszych postępach najważniejszych nie napisała :)
-Marika wchodzi na upartego na wszystko począwszy od łóżka, po pufy ( co raczej kończy się nieprzyjemnie), koniecznie chce wejść do szafy.
-Chodzi ale tylko za dwie rączki, do przemieszczania się nadal używa raczkowania
-Od dziś mówi śćeść i daje przy tym łapkę, chociaż niekoniecznie prawą :)
-Do tego mówi mama, tata, dzidzia, koko (wszelkie ptactwo łącznie z wiewiórkami), ba (babcia), nie i pokrzykuje eee jak jej się coś nie podoba
-Robi papa, cześć, halo, pokazuje nosek i oczko swoje i mamy/taty, robi tuli tuli na ludziach i zabawkach, daje buziaki (jak chce)
-Pokazuje znajome osoby przy pytaniach z serii "a gdzie jest..." i podstawowe przedmioty typu miś, klocek, kaszka itp
-Zawzięcie wrzuca klocka do żyrafy i patrzy jak dołem wypada
-Puszcza muzyczkę na wszystkich grających zabawkach

No i z nowości to chyba na tyle, o ile o niczym nie zapomniałam

reklama
No to ja też coś napiszę. Majka potrafi:
-robić papa, dawać cześć,
-pokazuje jaka jest duża
-pije ze słomki
-chodzi prowadzona za 1 reke
-swietnie rozwala zabawki i ciuchy z szafki
-wstaje przy wszystkim
-stoi bez trzymanki
-je ciasteczka, chlebek zupełnie sama
-mowi mama tata baba i inne rózne slowa
-szybko biega na czworaka
-włącza telewizor pilotem
-tańczy
Dobra wystarczy bo internetu zabraknie jak zaczne wymieniac ;-)

Do góry