reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Gratulacje :)

a powiem wam ze odkąd Paweł chodzi jest o wiele lzej :) bo ma zajecie i sam idzie wezmie co chce nie musze zgadywac :)

Kasiu mam to samo wrazenie! Oli odkad chodzi tez sam sie soba zajmuje, kiedys non stop musialam byc przy nim, a teraz lazi sobie gdzie chce, znajduje sobie coraz to nowsze i lepsze zabawy, zauwazylam, ze zmienil sie tez intelektualnie, potrafi juz naprawde inteligentnie sie bawic a wczesniej musialam mu co chwile wymyslac zabawy i zajmowac go naokraglo. No i nawet jedna drzemke moglismy odstawic co oznacza ze lepiej zasypia wieczorem, potrafi wsumie tylko na jednej drzemce caly dzien spedzic nie meczac mnie przy tym za bardzo ;-)

DZIEWCZYNY GRATULUJE WAM TAKICH ZDOLNYCH DZIECIACZKOW!!!! ciesze sie przeogromnie gdy ktores zrobi jakis postep, jakby to byly takze moje dzieci ;-)

reklama
Mała przeszła pół pokoju hurra Ale jestem dumna :-)

mój synek dziś samodzielnie puścił się łóżka i sam podszedł do regału
wcześniej to go stawiałam przed sobą opartego o coś i szedł do mnie a teraz sam się odważył :)
zaczyna też pokazywać swoje niezadowolenie - robi mostek i głową nie nie

GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!

Moja ładnie stawiała 3-5 kroczków, a teraz nie chce :( woli jeździk w łapki i zasuwać :D

A no i pieska chyba mam w domu, bo jak jem to przychodzi , rączkami opiera się o moje kolana i otwiera japkę śmiesznie jęcząc :D

Gratulujemy chodzącym szkrabom :-) u nas 3 kroki za nami po czym stwierdził ze raczkowanie lepsze i za nic sie nie pusci :-) takze młody raczkuje w tempie błyskawicy, wspina sie po wszystkim i chodzi przy wszystkim do tego uwielbia chodzic po schodach - tutaj dla odmiany na nozkach trzymany za raczki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry