reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Jedyny sklep w którym pozwalam wariować moim dziewczynom na rowerkach, hulajnodze to decathlon.;-)Tam prawie każdy gra, jeździ, cuduje...
Ograniczam im wariactwo w auchan, realu i innych hipermarketach gdzie rowerki i insze jeździki stoją przy półkach.
Nie wyobrażam sobie wyprawy do sklepu z moimi kobitami i rowerkami :szok: to byłby sajgon nad sajgonami...

reklama
:-D dziewczyny nie spodziewałam się innych komentarzy niż te :-D

Dziwne jest to, ze jak ja cos napiszę jest negowane przez te same wrony :-D z klubu wzajemnej tolerancji no ale cóż.

Dla tych co nie zauwazyły, zeby nie było ze się czepiam:
kiedys bylam obrzucona błotem jak mogę kiedy napisalam ze podczas kąpieli Oliska polecaialam naprzeciwko do lazienki po piżamkę - no jak tak moglam???????????????
jak mama x napisala ze zostawila dziecko i poszla na pocztę bylo ok!!!!!!!!! ostatnio mamy y dziecko się kapalo a ona zmywala podlogę w salonie - nikt nie podniósł paniki????? no ale ok!!!
pani x napisala mi kiedys ze nie moze patrzec jak robię błąd w słowie swieży, bylo ok!!!! Po wnikliwej obserwacji pani bądz co bądz nauczycielki zauwazylam ze byki sadzi tutaj ciągle wiec zwrocilam jej uwagę, no obraza byla jak tak moglam?????????? NO JAK????????????????
Mamy x,y,z ciągle wchodza na forum i uskarżają się jakie to zycie jest złe, jaki mąz zły, praca do bani, wszyscy się czepiają, pogoda nie taka itd itp jest ok, ja cos napisalam kiedys tam - bylo ze "biadolę" :-D

wymieniac mogę w kolko, granice czepialstwa zostały przekroczone.To juz po prostu niesmaczne!
Wszystkie takie idealne, piękne i mądre tylko ja czarna owca.
Przepraszam ze nie wtopilam się w kolko wzajemnej tolerancji ale nie potrafię sypac komplementami jak z rękawa bo i nie ma do czego. To co jest grube jest grube, to co brzydkie po prostu brzydkie a nie ładne inaczej lub "piękne, sliczne" itd Wystarczy spojrzec w lustro.

Ps. nie piszę tego do wszytskich dziewczyn oczywiscie.

No widzisz Cleo pozbyłas się mnie :tak:

Pozdrawiam: Dziunkę, którą mimo niektorych wymia zdan lubiłam, Martę - która jest taka jak być powinna, gosiulka, bananę, pathankę, agrafkę i jej śliczności Alutkę, pollę, anawawkę oraz inne dziewczyny ktore nas podczytują.
Znikam!

Nasze dziecko chyba jest za bardzo wychowane:-p:cool2: wybierałam pieniądze z bankomatu . Młody uparł się , że odbierze je ze "ściany płaczu" (metafora bankomatu) . Gdy miał je już w ręce mówi " Dziękuję Ci bankomacie":cool2:

Hehe, Antek jest udany :-)

U nas to Asia jest baaardzo kulturalna, na parówki (czyli kiełbasę z grilla) sąsiadów uprzejmie zaprasza nie pytając o zgodę rodziców:cool2: a tak wszystkim "dzień dobry" i to tak długo aż ktoś odpowie:-D

Pamiętam że z Julią było tak samo, minęło:-D

:-D dziewczyny nie spodziewałam się innych komentarzy niż te :-D

Przepraszam ze nie wtopilam się w kolko wzajemnej tolerancji ale nie potrafię sypac komplementami jak z rękawa bo i nie ma do czego. To co jest grube jest grube, to co brzydkie po prostu brzydkie a nie ładne inaczej lub "piękne, sliczne" itd Wystarczy spojrzec w lustro.

No widzisz Cleo pozbyłas się mnie :tak:

Znikam!

a Ty do jakich sie zaliczsz do grubych chudych czy brzydkich???

to nie nasza wina że jesteś jaka jesteś moze spójrz w lustro sama.nie wklejasz swoich fotek wiec nie ma co komentowac.a kogo nazywasz gruby,m i brzydkim to nie wiem?może Nam wyjaśnisz dla sprostowania?

a propos mnie nie wiem skąd to mnie to zdanie skoro nic Ci nie pisałam?? znowu sobie wkrecasz coś kobieto .Twoja sprawa.mi to wiesz....czy Ty bedziesz czy nie.

Nasze dziecko chyba jest za bardzo wychowane:-p:cool2: wybierałam pieniądze z bankomatu . Młody uparł się , że odbierze je ze "ściany płaczu" (metafora bankomatu) . Gdy miał je już w ręce mówi " Dziękuję Ci bankomacie":cool2:
hehe dobry

Droga owco!
zapisujesz sobie to wszystko? Trzeba naprawde byc pustym zeby o takich *******ach wciaz myslec.
jak piszesz "brzydkie to brzydkie" itd tez tak uwazam dlatego ci piszemy - brzydko sie zachowujesz i Ty i twój syn.
Nie tylko Ty masz monopol na krytyke. Poza tym my ci slowo a ty 500 i od razu jechane po calosci i wyciagniete wszystko z 3 lat
pozdrawiam, wrona

Ula ja jeszcze dodam, że forum nie polega tylko i wyłącznie na pisaniu o sobie i swojej rodzinie, wymaganiu od innych podziwów, achów i adoracji nie dając nic w zamian. Wszystko działa w obie strony.
I żebyś źle nie zrozumiała to nie jest tak że podliżę się tej by tamta napisała coś pochlebnego na mój temat. Dla mnie wszystkie dzieci są równe, każde jest piękne, śliczne, w życiu by mi nie przeszło przez głowę by któreś nazwać brzydkim. Każdy ma w sobie to "coś".
I miło mi gdy komuś mogę sprawić przyjemność, absolutnie nie oczekuję niczego w zamian. Na tym polegają relacje międzyludzkie, bo w końcu forum to też ludzie.
To nie jest tak że zazdrościmy Ci cudownego syna i męża. My też mamy cudownych mężów i cudowne dzieci:tak:
Skoro dziewczyny w większości najeżdżają na Ciebie to może o czymś to świadczy i warto czasem spojrzeć na swoje posty? A nie zapeszać się i atakować aluzjami, które pewnie bezwiednie wychodzą z pod Twoich palców...

Ula ja jeszcze dodam, że forum nie polega tylko i wyłącznie na pisaniu o sobie i swojej rodzinie, wymaganiu od innych podziwów, achów i adoracji nie dając nic w zamian. Wszystko działa w obie strony.
I żebyś źle nie zrozumiała to nie jest tak że podliżę się tej by tamta napisała coś pochlebnego na mój temat. Dla mnie wszystkie dzieci są równe, każde jest piękne, śliczne, w życiu by mi nie przeszło przez głowę by któreś nazwać brzydkim. Każdy ma w sobie to "coś".
I miło mi gdy komuś mogę sprawić przyjemność, absolutnie nie oczekuję niczego w zamian. Na tym polegają relacje międzyludzkie, bo w końcu forum to też ludzie.
To nie jest tak że zazdrościmy Ci cudownego syna i męża. My też mamy cudownych mężów i cudowne dzieci:tak:
Skoro dziewczyny w większości najeżdżają na Ciebie to może o czymś to świadczy i warto czasem spojrzeć na swoje posty? A nie zapeszać się i atakować aluzjami, które pewnie bezwiednie wychodzą z pod Twoich palców...

:tak::tak::tak: Popieram w 100% słowa Dziunki..:-p

reklama
Do góry