martolinka
Mama i nie tylko :-)
nasz postep- wczoraj po raz pierwszy maly smial sie na glos
ale dzis juz nie ma na to ochoty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Victorii wyzyna się ząbek

z Amelka to tez trzeba sobie na taki smiech zasluzyc......i zapracowac.....wymyslac nowe minki i odglosy zeby sie smiala....ale uwielbiam jak sie smiej...nasz postep- wczoraj po raz pierwszy maly smial sie na glosale dzis juz nie ma na to ochoty
![]()

z Amelka to tez trzeba sobie na taki smiech zasluzyc......i zapracowac.....wymyslac nowe minki i odglosy zeby sie smiala....ale uwielbiam jak sie smiej...
Moja mala smieje sie na glos juz na zawolanie. Wystarczy moja glupia mina a ona w smiech lub piski na caly glos![]()
niewdziecznik jeden

tak to jest....moja mala tez najbardziej sie smiala jak moja kuzynka jej robila pierdzioszki...mysle, ze to kwestia czassu i tez nasze maluszki beda sie chichotac na zawolanie.....to tak jak z usmiechami....najpierw tylko jeden raz na jakis czas a teraz usmiechy pelna buzka i duzo czestsze.....tez bylam zazdrosna, ze to nie do mnie tak sie smiala...hahahahahhmmm a najlepsze jest to ze to nie ja jego rozsmieszyłam tylko moja siostra. I dziś stroję do niego takie same miny i zupełnie inne , nowe, najbardziej dziwaczne a on tylko sie usmiechaniewdziecznik jeden
![]()
tak to jest....moja mala tez najbardziej sie smiala jak moja kuzynka jej robila pierdzioszki...mysle, ze to kwestia czassu i tez nasze maluszki beda sie chichotac na zawolanie.....to tak jak z usmiechami....najpierw tylko jeden raz na jakis czas a teraz usmiechy pelna buzka i duzo czestsze.....tez bylam zazdrosna, ze to nie do mnie tak sie smiala...hahahahah
hmmm a najlepsze jest to ze to nie ja jego rozsmieszyłam tylko moja siostra. I dziś stroję do niego takie same miny i zupełnie inne , nowe, najbardziej dziwaczne a on tylko sie usmiechaniewdziecznik jeden
![]()
na mnie zareagowal smiechem dopiero po kilku dniach 
nasz postep- wczoraj po raz pierwszy maly smial sie na glosale dzis juz nie ma na to ochoty
![]()
No i to slinienie, juz nie moge. Leci ciurkiem po brodzie, na brodzie male kropki czerwone az od sliny sie pojawily...masakra... czym to smarowac?
Victorii wyzyna się ząbek
a nie ma jeszcze 3 miesięcy

nie wiedziałam że tak wcześnie da radę!! No ale brawo brawo