reklama

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witaj Margolka - Agutka wyprzedziła mnie już z odpowiedzią;-) Na stronie tik-taka narazie nie ma tyc suwaczków :-(
Basia,przepraszam,ze Cie wyprzedzilam...
margolka11
Początkująca w BB
Juz Mam Suwaczek Jak Widzicie Ale Z Innej Strony
Maja33 Mi Pomogla,za Co Jeszcze Raz Jej Dziekuje!!!:-d .ja Do Pracy Wracam Dopiero We Wrzesniu Bo Moja Tesciowa Przyjezdza I Bedzie Mi Siedziala Z Mala.wczeniej Nie Dam Rady.a Wy Co Z Dzidziusiami??opiekunka Czy Tez Macie Kogos Z Rodziny Na Miejscu??

Maja33 Mi Pomogla,za Co Jeszcze Raz Jej Dziekuje!!!:-d .ja Do Pracy Wracam Dopiero We Wrzesniu Bo Moja Tesciowa Przyjezdza I Bedzie Mi Siedziala Z Mala.wczeniej Nie Dam Rady.a Wy Co Z Dzidziusiami??opiekunka Czy Tez Macie Kogos Z Rodziny Na Miejscu??
magda1978
Fanka BB :)
margolka ja do pracy wracam już 7 marca (ola będzie miała pięć i pół miesiąca), serce boli, ale nie ma wyjścia. na szczęście dwie babcie są na emeryturze i  będą  na zmianę siedziały z  małą. na  obcą opiekunkę chyba bym się nie odważyła, nie miałabym serca zostawić  jej z kimś kto ma do niej w zasadzie obojętny stosunek, wiadomo, że nakarmi i przewinie, ale  poza tym nic więcej, a dziecko  przede wszystkim potrzebuje miłości. 

margolka11
Początkująca w BB
Madzia. masz to szczescie masz mame i tesciowa ,bo inne mamy musza brac opiekunke-nie dosc ze to tez kosztuje,a co gorsza maluszek z obca osoba.No ale niestety niektorzy nie maja wyjscia.

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Matko,jakie ja mam WSPANIALE DZIECKO!!! 
Trzymalam sobie Zuzie na rekach. Moj brat szarpal sie z Alba,a Zuzia nagle,jak na nich spojrzala,to tak wybuchnela smiechem,ze ! Az sie zanosila od smiania,haha.
! Az sie zanosila od smiania,haha.  I tak dobre 2 minuty bez przerwy!
 I tak dobre 2 minuty bez przerwy!  Mi sie normalnie nogi ugiely od smiechu,a w oczach pojawily sie lzy.
 Mi sie normalnie nogi ugiely od smiechu,a w oczach pojawily sie lzy.  Moja Dziubulka Kochana!
 Moja Dziubulka Kochana!  Smieszka Najdrozsza!
 Smieszka Najdrozsza!  

A niedawno zjadla zupke Mamusinej roboty i teraz sobie smacznie spi. 

Trzymalam sobie Zuzie na rekach. Moj brat szarpal sie z Alba,a Zuzia nagle,jak na nich spojrzala,to tak wybuchnela smiechem,ze
 ! Az sie zanosila od smiania,haha.
! Az sie zanosila od smiania,haha.  I tak dobre 2 minuty bez przerwy!
 I tak dobre 2 minuty bez przerwy!  Mi sie normalnie nogi ugiely od smiechu,a w oczach pojawily sie lzy.
 Mi sie normalnie nogi ugiely od smiechu,a w oczach pojawily sie lzy.  Moja Dziubulka Kochana!
 Moja Dziubulka Kochana!  Smieszka Najdrozsza!
 Smieszka Najdrozsza!  

A niedawno zjadla zupke Mamusinej roboty i teraz sobie smacznie spi.

margolka11
Początkująca w BB
agutka,
ciesze sie z razem z Toba,bo nie ma wiekszego szczescia niz obserwowani postepow malucha.Moja Zuza tez z dnia na dzien cos nowego wymysla!

ciesze sie z razem z Toba,bo nie ma wiekszego szczescia niz obserwowani postepow malucha.Moja Zuza tez z dnia na dzien cos nowego wymysla!

reklama

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
agutka,
Margolka,dokladnie tak,jak piszesz!
 Ja w ogole,nie nadazam za tymi nowosciami,ktore codziennie wymysla Moja Zuzia.
 Ja w ogole,nie nadazam za tymi nowosciami,ktore codziennie wymysla Moja Zuzia.  

Podziel się: