magda1978
Fanka BB :)
Renee ja właśnie chcę uniknąć tego, żeby się rozbudziła, bo wtedy to godzinka z głowy. możliwe, że też wystarczyłby smoczek, ale spokojniejsza jestem jak ją nakarmię, zwłaszcza,że przy waszych dzieciaczkach to jest kruszyneczka (niewiele ponad 6 kg), a podobno nocny pokarm jest najbardziej wartościowy
Śpi nerwowo , budząc się kilka razy w nocy .Jedno karmienie jest pewne a potem cały czas budzi się i płacze:-( Jest noszony , bujany i kochany przec całą rodzinkę a mimo to jest nieznośny
Ma tak dużo miłości i pieszczot , regularne posiłki, kąpiel o stałej porze, spacerki i ...nic
(to jego ulubiona pozycja) W poniedziałek wracam do pracy i niewiem jak będę funkcjonowała w dzień w pracy od 7-14 :-( Ostatnio od 3 dni daje mu wieczorem kaszkę z Hippa zje 130ml i jeszcze mojego cyca po czym zasypia a mimo tego nie przespi całej nocy budzi sie ciagle tak samo:-(
Dziś spała 11 godzin :-) :-) Kąpiel mamy ok 18, 18:30 i spać maleńka idzie ok 19:30, 20. Czasem jak jej się zdarzy obudzić ok 3 to ssie sobie tak ok 20 minut cycka i zasypia na kolejne co najmniej 3 godzinki :-) Tak więc mam dobrze no i wyspać się mogę.