Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wchodze do pokoju,a Moj Skarb lezy za basenem i jezdzi po nim raczkami,przez co basen wydaje piszczace dzwieki.
Kurcze,a pare minut wczesniej z mama rozmawialam,ze Zuzia JESZCZE nie wychodzi z basenu,wiec ufff. :-) A tu prosze! Kurcze,pewnie chciala pokazac,ze jednak to potrafi.
;-)

Hahaha,no tak,ciagle kazalam mowic to samo,wiec pewnie juz sie Jej to znudzilo.

wogóle to jest tak ruchliwy że co chwila jest w innej pozycji.Potrafi też sięgnąć zabawkę z leżaczka która leży na podłodz.Uwielbia też bawić się piramidką z krążków.(choć musi przy tym się nieźle czasem nastękać;-))
:-)
, leżeć to już wogóle, mowy nie ma, (nawet pieluszki mu nie mogę zmienić, bo ciągle chce stać) jak go się posadzi to chwyta się czegokolwiek i sam wstaje
. Samodzielnie jeszcze nie stoi, ale jak się czegoś przytrzyma to stoi sam pięknie. Nawet w rowerku zamiast siedzieć to stoi
i się uśmialiśmy :-) .

A dzis rano... Zaczela mowic "Tata tata tattttttaaaa"... :-( :-( :-( Dziewczyny,normalnie myslalam,ze mi serce peknie. :-( I przez to jestem taka dzis troche przybita. :-( Ehhh,tez sobie wybrala slowo do powtarzania. :-( :-( :-(