reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Gratulacje dla maluszków :)

A ja pochwalę Filipka - też jak Ola, zaczął w końcu świadomie i jako odpowiedź na czyjeś "papa" robić właśnie "papa" machając rączką :) Odkąd jesteśmy w szpitalu to codziennie ktoś odchodząc mówił papa i się maluszek nauczył :) Ale to słodziutkie jest! :)

reklama
Nie mogę... musze sie p prostu tym podzielić z wami:
MOJA CÓRCIA WCZORAJ ZROBIŁA PIERWSZY SAMODZIELNY KROCZEK DO MAMUSI!!!!

Przyszłam do domku, mąż trzymała niunię pod paszkami - kucnęłam a on ją puścił bo juz się wyrywała - była jakies 1m ode mnie! I zrobiłam mniej więcej 2,5 kroczka SAMA! I rączkami mnie objęła za szyję!! Aż się popłakałam!!!

Poleca!

A przy okazji: Wszystkim Mamusiom Życzymy Wesołych Świąt!!!

Agacinka, no proszę, gratulacje! Ale to musiało być cudowne! :)

A ja mogę się znowu pochwalić, już od jakiegoś czasu tak niby to umiał, ale dziś już wiem :) Filipek jak mu się da zabawkę i powie np. oddaj teraz mamusi to daje do ręki i tak się po tym słodko uśmiecha, jakby się cieszył z tego, że to zrobił i jakby szukał akceptacji :) Niby takie małe coś, a jakie cudowne! :)

catherinka: no prosze, widze ze nasze chlopaki podobnie sie rozwijaja. :-) wlasnie tez ostatnio Bartus opanowal sztuke robienia pa-pa i oddaje zabaweczki jak sie go poprosi :tak:
i co wiecej: od wczoraj raczkuje do przodu!! wreszcie, choc nie wiem czy niedlugo nie bede zalowala tego postepu ;-) :-)

reklama
ależ ja jestem uhahana :-)

Karolina śmiga po calym domu. Wszędzie za mną "wędruje" I tak od dwóch dni :-) Pa-pa też pełną parą. Nawet macha do rybek... :-)

I coraz bardziej kumata, już wiele przedmiotów nie bierze od razu do buźki, tylko przygląda się im.
Książeczki to hit numer 1 w naszym domu :-)

Do góry