Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- ale wolałam nie ryzykować
Kuba dzisiaj opanował sztuke picia z kubka takiego jak bidon z rureczką :-)
i bez problemu wchodzi na nasze łóżko - zadziera noge do góry, złapie się koca i już jest na górze szkoda tylko, że schodzenia nie może załapać i złazi głową w dół

ta sala była dosc duza i co jakiś czas szukała mnie na krzesełkach jak zobaczyła moj uśmiech uśmiechala sie tez i pędzia dalej
zdjecia wrzuce na watku zdjeciowym ;-)
O matko osinka, ale sie musialas najesc strachu!!zapomniałam Wam donieść, że moja Agata wczoraj stanęła na swoim laptopie w łóżeczku, wychyliła się i wypadła - leciała główką w dół prosto na podłogę, ale na szczęście siedziałam obok łóżeczka i ją złapałam, nic jej się nie stało, ale strachu się najadłam, Agata nie
łóżeczko od razu zostało obniżone na najniższy poziom ku niezadowoleniu mojego żywego sreberka (dzisiaj wstawanie i chodzenie wokół łóżeczka już opanowała) :-)
Nie ma to jednak jak matczyny refleks!! Ja kiedys Elle zlapalam za spiochy jak leciala z lozka, tez w ostatniej sekundzie