reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Postępy naszych pociech

mokkate witam

w sumie nic się nie działo ale nie mogłam jakoś założyć netu w domu przeprowadzaliśmy się itd

ale teraz w miarę możiwości na pewno będę pisać

poza tym jak zapewne się domyślasz /domyślacie i tak jak zwykle w ilości postów zdobędę rekord!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny jestem w lekkim szoku:rofl2:.Otoz moje dziecie jak zmywam garczki sciaga mi np spodnie od pizamy i klepie po golym tylku:laugh2::laugh2: skad on to umie?smieje sie wtedy w nieboglosy!
na dodatek dzis przyssal sie do mnie w bok mojego brzucha i puscic nie chcial:happy2::laugh2::laugh2::happy2:

Olka fetyszem są palce od nóg nie ważne czyje i nie ważne jak wyglądają :eek::szok: ble najlepiej jednak pomalowane na czerwono :tak: uwielbia je GRYŹĆ:eek:

Dziewczyny, dziękuję za gratulacje :tak::tak::tak:

Karola nie zamierza się wysilać, leniwiec jeden !!

Chodzi, jak nikt nie patrzy :szok::szok::szok: Nie daj Boże, spojrzysz, spotkacie się wzrokiem i powiesz jej jak ładnie chodzi... W jednej sekundzie siada na pupie, zamienia styl przemieszczania na raczkowanie i ... ogień :-)

Uśmiałam się z Waszych "odkrywców", dzieciaki są niesamowite :-)

Maggusia no ładnie:-DNiezły jest Brianek:rofl2:

Nowym "postępem" Mateuszka jest zdarty nos - gałąź stanęła mu na drodze:eek:

Maggusia- ale komicznie to musi wyglądac :-D:-D:-DNiezły jest Brianek

A mój Antek ..jak stoi w łóżeczku to sam sobie ściąga portki i nastepnie pampersa i smieje sie w głos;-):tak:
A wczoraj chodzenie za rączke z mama zasuwał leniuch aż trzeszczało ...także mysle że jako ostatnia marcowa mama w niedługim czasie doczekam sie pierwszych samodzielnych kroczków mojego dziecka
Ponadto Antek odkrył muchy i tak go smiesza że próbuje je lapac i smieje sie w głos.

reklama
ubawiłam się dziewczynki jak poczytałam o wyczynach Waszych szkrabów:tak::-D
mojego Maksa smrodki nie pociągają - ale za to uwielbia oblewać się wodą i byc mokrym no i kocha wszelkiej maści błocka i kałuże - zaraz wkłąda w nie ręce:-p

z postępów: rozhulał się z mówieniem, zaczyna wszystko powtarzać i gada jak najęty, aż trudno już wyliczyć co!!!

no i usmażył przy odrobinie maminej pomocy ;-) swoją pierwszą jajecznicę po czym SAMODZIELNIE zjadł ją widelczykiem:szok:

teraz chce jeść tylko SAMODZIELNIE widelcem - wszystko inne wypluwa:crazy:
więc marne szanse żeby coś przytył ....
zwłaszcza, że jak trafia pełnym widelcem do buzi to jest tak skupiony że słychać jak mu się mięśnie napinają:rofl2::-D:rofl2:

Do góry