reklama
A
azik
Gość
mój nie ma włosków
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
moj malutki tez nie ma za duzo wloskow ale ja poprostu mylam pozniej glowke w cieplej wodzie ....................troche pomagalo....a jezeli malutki nie ma potowek na glowce to jabym umyla w takim plynie do kompieli -"johnsona"head to toe baby wash- u mnie to podzialalo.
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
A KROCHMAL TO NAPRAWDE REWELACJA.........................POTWIERDZAM
ivka76
Fanka BB :)
A w jakich proporcjach przygotowujecie krochmal na kąpiel maluszka? A może wystarczy przetrzeć tylko te miejsca, które są obsypane?
K
kasiula matula
Gość
w jakich poracach gdzie mozna go kupić
zero dosxwiadczenia w tym temacie a tez zauwazylam potówki jesli to w ogole one
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Dziewczyny.................krochmal mozecie zrobic same ,cos podobnego jak kisielmam na mysli konsystencje i sposob gotowania................trzeba zagotowac troche wody i do tego wlac rozrobiona make kartoflana z zimna woda(tak jak kisiel)kasiula matula pisze:w jakich poracach gdzie mozna go kupić
witam!tez borykam sie z problemmem potowek u mojego 2 miesiecznego synka. przecieranie spirytusem odpada poniewz malec ma potowki na calym ciele włącznie z buźką, chcialabym dowiedziec sie jak zrobic krochmal i czy kompac w tym malca czy tylko przecierac czy tez po takiej komieli oplukacgo woda?
reklama
A
azik
Gość
Dziewczyny.................krochmal mozecie zrobic same ,cos podobnego jak kisielmam na mysli konsystencje i sposob gotowania................trzeba zagotowac troche wody i do tego wlac rozrobiona make kartoflana z zimna woda(tak jak kisiel)
krochmal robisz tak jak w cytacie
kąpiesz w nim swojego malucha i go nie płuczesz
Podziel się: