Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja bym mogła ciuchy wysłać. dla starszego trzeba Ci może wiatrówkę?
jakie ciuchy ci potrzeba najbardziej (dla obydwóch synów), jak z kurtkami na zimę, z butami?
co z wyprawki do szkoły dla starszego jeszcze brakuje?
mam buty adidasy czarne na rzepe na starszego, wyślę zdjęcie jutro to powiesz czy chcesz
Potrzebująca, skąd jesteś?
a czy na ojca dziecka/dzieci nie możesz liczyć? a czy Ty i starszy synek macie co jeść? czy malutki jest jeszcze na piersi, czy tylko na modyfikowanym?

podbijam.Potrzebująca, skąd jesteś?
a czy na ojca dziecka/dzieci nie możesz liczyć? a czy Ty i starszy synek macie co jeść? czy malutki jest jeszcze na piersi, czy tylko na modyfikowanym?
wyjsnilam wyzej jestem z krak ojciec nie znany i niech tak bedziejestem z krakowa jestem samotna matka (ojciec nieznany)piers je tylko w nocy jest na mleku bebiko ale czesto daje mu grysik jak nie mam pieniedzy teraz jest kipsko z zywnoscia nistety caritas przez wakacje zamkniety ja mam dug w sklepie i narazie nic nie dostane a w portwelu 20zl koncza sie pampersy i chuski normalnie sie juz lamie ale jedyne co daje mi przetrwanie to to ze mam kochanych sykow i trzeba sobie radzic pozdrawiam![]()