reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Potrzebuje porady ! Jestem w kropce

reklama
Dziewczyny
Byłam dziš u gin
I stwierdził brak ciaży na usg
Powtórzyłam bthcg i jest wyższe 44.1
Czemu kurcze rośnie a mam plamienia..
Gin kazała powtórzyć bete za 2 dni
Nic wiecej nie mówiła..

Niestety ale tak niski przyrost nie oznacza nic dobrego....przykro mi, ale pewnie uda sie nastepnym razem! Tego Ci życzę z calego serca. A to że plamisz to dobrze- jest szansa że organizm sam sie oczysci obedzie sie bez zabiegu i bedzie mozna znowu zaczac starania szybciutko :)

Dziewczyny dzieje się coś dziwnego
Od piatku do dzis od 41.8 mam 132.8 beta
Ginekolog mi powiedziala ze mam powtorzyc i ze ladny przyrost jest i zevjest szansa
I do tego ze jestem zagadkowa :)
Takze czekamy
Jaja jak berety

Dziewczyny dzieje się coś dziwnego
Od piatku do dzis od 41.8 mam 132.8 beta
Ginekolog mi powiedziala ze mam powtorzyc i ze ladny przyrost jest i zevjest szansa
I do tego ze jestem zagadkowa :)
Takze czekamy
Jaja jak berety
Wow....super!!! Może jednak coś z tego bedzie! Życze Ci tego z całego serca i czekam na informacje!

reklama
Byłam w piątek na usg
Bo beta spadła ze 132 do 105
Lekarz wykrył „coś” w lewym jajowodzie
Jutro ide do szpitala i wszystko będzie wiadomo
Prawdopodobnie operacja..

Do góry