reklama

Potrzebuję porady

Ola2019

Początkująca w BB
Hej , czuje się dziwnie. Miałam zgagę a zamieniła się w biegunke , zbiera mnie na wymioty ale sama
muszę się pomęczyć . Nie mam wgl siły brzuch mnie boli nad pępkiem i podbrzuchem czuje się wyczerpana a dopiero miesiączki mam dostać jutro .i jak robię siusiu to mam ciemny mocz . Z nikim w swoim otoczeniu nie rozmawiam bo nie czuję się rozumiana przez kobiety . Staram się z partnerem o dziecko a tu nic. Czy ja jestem jaka chora czy .. już sama nie wiem.
I bardzo wrażliwe piersi mam.

reklama
Rozwiązanie
U
Aaa. Nie ma czego się wstydzić, jesteś tutaj nowa :) każdy kiedyś zaczynał przygodę z tym forum. Temat dobrze zamieściłaś tylko bie musiałaś dodawać ankiety. A tak na przyszłość to na stronie głównej forum klikasz nowy temat, wybierasz kategorię w której byś chciała zamieścić temat. Nie musisz dodawać żadnych ankiet jeżeli nie widzisz takiej potrzeby. A tutaj link jakbyś chciała założyć nowy temat
.
Wejdziesz do wprawy gdy będziesz częściej Nas odwiedzać:)
reklama
Aaa. Nie ma czego się wstydzić, jesteś tutaj nowa :) każdy kiedyś zaczynał przygodę z tym forum. Temat dobrze zamieściłaś tylko bie musiałaś dodawać ankiety. A tak na przyszłość to na stronie głównej forum klikasz nowy temat, wybierasz kategorię w której byś chciała zamieścić temat. Nie musisz dodawać żadnych ankiet jeżeli nie widzisz takiej potrzeby. A tutaj link jakbyś chciała założyć nowy temat
.
Wejdziesz do wprawy gdy będziesz częściej Nas odwiedzać:)

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry