Niedługo mama
Fanka BB :)
Ja uważam że najlepiej zrobić test z krwi beta HCG wtedy wszystko jest jasne.Spóźnia mi się juz 5 dzień; ( boli brzuch i tak jakby jajniki; ( chodzenia trochę częściej siku ale piersi bolą tylko jak mocniej dotknęła; (
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja uważam że najlepiej zrobić test z krwi beta HCG wtedy wszystko jest jasne.Spóźnia mi się juz 5 dzień; ( boli brzuch i tak jakby jajniki; ( chodzenia trochę częściej siku ale piersi bolą tylko jak mocniej dotknęła; (
Mi poprzedni cykl wydłużył się nagle o 6 dni, co nigdy w moim życiu się nie zdarzyło. Czasami tak nasze ciało działa, najczęściej właśnie wtedy kiedy za bardzo chcemy.Spóźnia mi się juz 5 dzień; ( boli brzuch i tak jakby jajniki; ( chodzenia trochę częściej siku ale piersi bolą tylko jak mocniej dotknęła; (
A ja widze.Idz jutro rano na beta hcg z krwi.Drogie Mamusie, Tatusiowie zrobiłam test 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki (dodam zdjęcie ) siostra mówi mi ze tam jest slabiutka kreska ale mi się wierzyć nie chce bo ja nic tam nie widzę . Proszę powiedzcie czy test mogła zrobić za szybko? 20 dni po owulacji jak dobrze liczyłam
I jak powtorzylas test lub zrobiłaś bete ?Drogie Mamusie, Tatusiowie zrobiłam test 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki (dodam zdjęcie ) siostra mówi mi ze tam jest slabiutka kreska ale mi się wierzyć nie chce bo ja nic tam nie widzę . Proszę powiedzcie czy test mogła zrobić za szybko? 20 dni po owulacji jak dobrze liczyłam