dziwna plamka na usg to może ciąża? O to mi chodziło. We wtorek ponownie idę na wizyte i się okaże,ale nie ludzie się już wcale.O o chodzi z tym że coś moglo pyknąć bo nie rozumiem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziwna plamka na usg to może ciąża? O to mi chodziło. We wtorek ponownie idę na wizyte i się okaże,ale nie ludzie się już wcale.O o chodzi z tym że coś moglo pyknąć bo nie rozumiem?
Gdyby na USG była plamka wskazująca na ciążę, to beta by była duuuuuzo wyższa.dziwna plamka na usg to może ciąża? O to mi chodziło. We wtorek ponownie idę na wizyte i się okaże,ale nie ludzie się już wcale.
dziwna plamka na usg to może ciąża? O to mi chodziło. We wtorek ponownie idę na wizyte i się okaże,ale nie ludzie się już wcale.
Badania które wykonałam zleciła w czwartek pani ginekolog był to 25 dzień cyklu. A badania miałam robione w piątek i to był 26 dzień cyklu.
To zupełnie bez sensu. Albo może Ty nie do końca zrozumiałaśBadania które wykonałam zleciła w czwartek pani ginekolog był to 25 dzień cyklu. A badania miałam robione w piątek i to był 26 dzień cyklu.
No niekoniecznie, mi lekarz kiedys tez zlecił badania właśnie w ostatnich dniach cyklu (fakt faktem poprzednie u niego robiłam kilka miesięcy wcześniej w bodajże 5dc wiec moze chciał cos porownac).I lekarz nie powiedział Ci że powinnaś je wykonać w konkretnych dniach cyklu?
Zmieniłabym lekarza skoro takich podstaw nie ogarnia
Mi też kiedyś endokrynolog kazała badać m.in. progesteron jak najbliżej miesiączki (ale przed oczywiście). A potem pokazywała, że jest poniżej normy (minimalnie) ale dla środkowej fazy lutealnej, tak że tego... Do dziś nie wiem o co jej chodziło, ale skupiałam się wtedy na tarczycy a nie na cyklu. Czyli może jakiś sens w tym jest, jeśli ktoś wie jaki to też chętnie się dowiem.No niekoniecznie, mi lekarz kiedys tez zlecił badania właśnie w ostatnich dniach cyklu (fakt faktem poprzednie u niego robiłam kilka miesięcy wcześniej w bodajże 5dc wiec moze chciał cos porownac).
Edit: to był 26dc wlansie przy cyklach 28dniowych
Wydaje mi się, że tak, ale nie wiem jak nisko może spaść przed samą miesiączką. Coś mi świta, że kiedyś czytałam, że może aż tak nisko i wtedy właśnie przychodzi okres. Ale pewna nie jestem. Ja np. przedwczoraj niecałe 4, wczoraj niecałe 2 i dziś rano okres. A Ty @Bibi89 ile miałaś w tym 26dc?pamietasz?Swoją drogą progesteron 0.20 w 26dc to chyba strasznie niski, nie?