penguinlicious
Moderator
Jeśli się mimo wszystko tak martwisz i odpowiedzi dziewczyn i Twoje objawy Cię nie uspokajają, to po prostu pójdź prywatnie na betę. To powinno uciszyć skutecznie Twoje nerwy. Jesteś pełnoletnia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem pełnoletnia, chciałabym poczekać na kolejny okres bo mam dostać za 3 dniJeśli się mimo wszystko tak martwisz i odpowiedzi dziewczyn i Twoje objawy Cię nie uspokajają, to po prostu pójdź prywatnie na betę. To powinno uciszyć skutecznie Twoje nerwy. Jesteś pełnoletnia?
Ile razy jeszcze musisz usłyszeć, że nie jest możliwa?jestem pełnoletnia, chciałabym poczekać na kolejny okres bo mam dostać za 3 dni
myślisz że możliwa jest ciąża mimo tych 4 negatywnych testów, okresu 5 dni po stosunku według terminu? dodam jeszcze że nawet nie doszło do wytrysku (ani spermy, ani preejakulatu)
Uważam, że nie jest możliwa. Ale jeśli któraś z kolei już takich samych odpowiedzi nie wystarczy, to idź na betęjestem pełnoletnia, chciałabym poczekać na kolejny okres bo mam dostać za 3 dni
myślisz że możliwa jest ciąża mimo tych 4 negatywnych testów, okresu 5 dni po stosunku według terminu? dodam jeszcze że nawet nie doszło do wytrysku (ani spermy, ani preejakulatu)
Polecam podręcznik "Biologia na czasie" Nowa Era - podręcznik dla liceum i technikum. Podstawowa wiedza zawarta w bardzo przystępnej formiejestem pełnoletnia, chciałabym poczekać na kolejny okres bo mam dostać za 3 dni
Dziewczyno. Ale Ty uprawiasz seks bez zabezpieczenia i boisz się ciazy? Czy w zabezpieczeniu?jestem pełnoletnia, chciałabym poczekać na kolejny okres bo mam dostać za 3 dni