Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To po urodzeniu. Wiem o tym. A do tego czasu? Wydatki zwiazane z ciaza. Badania. Tabletki i inni lekarze i znowu badania.
Juz to przechodzilam i to tez jest wydatek. Chyba ze ktos jest zdrowy w 100% to gratuluje.
Ja mam problemy z tarczyca a u nas na nfz nie przyjmuja takze koszt wizyty 200 zl. Do tego tabletki.
Skoro jest tez kiepska sytuacja i dochod nie jest wyzszy niz jakas tam kwota na osobe to i na pierwsze 500+Przez pierwszy rok po porodzie nie będzie Ci się należało 1000zl rodzicielskiego? I 500+ na drugie dziecko? A potem żłobek czy mama jak się oswoi już z nową sytuacją pomorze przy opiece a Ty poszukać pracy? Tak pomyślałam na szybko.
"Panstwo nastawione prorodzinnie" - no pasc mozna ze smiechu. Chyba, ze do tej rodziny nie zalicza sie kobiet . Kobieta ma byc inkubatorem i ma zero do gadania w sprawie, czy chce urodzic, czy nie.Myśle że autorka przyszła na forum przede wszystkim po słowa otuchy. Przeciez wiadomo że nie oczekuje od nikogo że wypije jej piwo. A więc autorko: nie przejmuj sie tak, bo w dzisiejszych czasach jest kilka form pomocy od państwa nastawionego prorodzinnie, wiec nie ma tragedii. (...)
O czym Ty mówisz?Tragiczne jest to, ze w Polsce kobieta nie ma prawa decydowac, kiedy i ile chce miec dzieci. W normalnym kraju poszlaby do lekarza po tabletke i nie byloby problemu, przeplakanych nocy i strachu.