Ja czekałam 6 tygodni i to jest podobno norma- 4-6 tygodni.super!
teraz ja czekam na @, w poniedziałek minął 4 tygodnie od zabiegu, więc mam nadzieje za lada moment nadejdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja czekałam 6 tygodni i to jest podobno norma- 4-6 tygodni.super!
teraz ja czekam na @, w poniedziałek minął 4 tygodnie od zabiegu, więc mam nadzieje za lada moment nadejdzie
Agnieszko wydaje mi się ze to normalne i już kiedyś gdzieś tą kwestię poruszałyśmy.. na dwa dni przed @ też miałam plamienie -najrozsądniej zapytać lekarza ale póki to nie są plamienia w trakcie cyklu (które zazwyczaj świadczą o złych hormonach) chyba wszystko jest ok. Co do plamień po -może tak długo i powoli oczyszcza się organizm?

Wczoraj jak byłam u gin to pytałam o te moje dziwactwa z ostatniego cyklu, ze w 22 dc miałam jednodniowe krwawienie, dwa dni potem przytulanki też krwawo się skończyły a @ przyszła jak w zegarku w 28 dniu. I gin potwierdziła mi, że póki co tak może być, że jeszcze się tam wszystko normalizuje
oby to bylo normalizowanieCzesc Dziewczyny.Prosze pomóżcie,jestem 4 dni po łyżeczkowaniu w 8 tyg ciaży maleństwo umarło.Po zabiegu nie krwawiłam nie było bólu.Od wczoraj coraz wiecej krwi i ból,nie sa to zadne krwotoki.Niepokoi mni fakt,że po zabiegu było wszystko ok a teraz coraz gorzej sie czuje,czy to normalne.Mieszkam za granica i nie wiem co robic!