Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kota powiem szczerze, jestem w szoku. Ja w godzine to nie wiem czy z 10 bym przejechala i w dodatku co 3 km musialabym miec przerwe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

z yogurtem 0% i cynamonem .Uszły w tłoku
dzis zjem znów łososia.Aha no i wcinam Danio Light waniliowe pycha!!!! podobno mozna
Czekam bo zamowilam otreby pszenne, kakao z 1% tluszczu i maizene bo nie mam, jak dojda to zrobie tiramisu bo mam smaka
chyba ze sobie kupie "czyste mieso mielone z indyka" i zrobie na grilu elektrycznym
i to tez suche bedzie jak cholera.Ogólnie minus tej diety jest taki ze wszystko smakuje dla mnie jak wiór nawet jak dodam przyprawy
juz sie nie moge doczekac warzywek zawsze jakies urozmaicenie

w kazdej postaci!!! Dla mnie dzien bez 5 plasterków sera to dzien stracony!!!

napewno zrezygnowalam z owoców(uwielbiam) jak narazie takze z warzyw, słodycze to juz wogóle "kosmos", no jedzenie bez oleju.....mysle ze to podstawa tej diety!!! Kiedys przez rok sotowalam diety nie-łączenia super sprawa!!!! moglam jesc wszystko tylko nie laczyc weglowodanów z bialkiem.Jak np jadłam obiad to mialam do wyboru kurczaka z surówka lub surówka z ziemniakami.Minus tej diety to wolno sie chudło bo w ciagu roku schudlam 10kg tylko...no ale moglam prawie wszystko jesc i tak zrobie jak zakoncze dukana .Ogólnie jak chodzialm na Siłke zanim poznalam M o tej diecie mi powiedział trener
Dokladnie kochana pozniej bedzie tylko lepiej a ja waga zacznie spadac to bedziemy całe w skowronkach
Dziewczyny ja czekam tylko az skoncze karmic Fabiana i biore sie za siebie bo wygladam strasznie zle;/ Brzuch mam jak byl byla w cioazyi wogole czuje sie taka blee chociaz waga jest ok
dieta to tu za dużo nie pomoże, bo to musi się jakoś inaczej wstapić-nie wiem jak... tzn pewnie przez ćwiczenia, ale ja sama , to się w zyciu nie zmobilizuję...na razie na siłkę czy aerobik brak czasu i kasy