Milva
Zbójkowa mama;)
to trzymam kciuki za ćwiczenia;-) ja wiem, że sama się nie zmobilizuję, chodziłam rok na aerobik i wtedy ćwiczyłam, w domu nie ma opcji...no nic , może od jesieni uda mi się wrócić na zajęcia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
fajnie , że masz mamę , która ci towarzyszy- wiadomo , że to mobilizuje- daj znać jakie rezultaty przynosi bieganie
.
Ja jak jest zima i 18 to wracajac z pracy mam pietra jak jest ciemno a ide taka uliczka ze stacji ale dobrze ze masz mame, we dwojke zawsze razniej! Trzymam kciuki!
A i waze sie codziennie a nie mialam 
4 dzien, na wadze 70.3 wiec 1.3kg w dol :-)
ale jak dojda wazywa to znow stanie, potem spadnie I tak bedzie sie powoli juz obnizac, niby mam osiagnac 64 do sierpnia no ale zobaczymy.
Wogole jakim bedziesz szla systemem? Ja kiedys byam na 5/5 ale zastanawiam sie czy 3/3 nie bylby teraz latwiejszy bo na dwojce mam byc 54 dni. Waga znow w dol, chyba zostane przy codziennym wazeniu bi motywuje :-)

72.2 kg no i dopppa dol kompletny to przez ten ser zółty...ehhhh no nic musze uderzeniowa pociagnac do poniedzialku co najmniej!!!!dopiero przerwe jak waga zacznie spadac i przejde 3/3 tak stosowalam i jest to najlepsze wyjscie