panziorka1980
Fanka BB :)
Misza jak tam ćwiczenia? ja dzisiaj mam zamiar robić TzG Chodakowskiej i coś z Mel b...skalpel swoją powtarzalnościa trochę nudzi codziennie...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

więc ten element robię po swojemu. Dzisiaj zaliczłam TzG z Olą Szwed i Beatą Sadowską-oj był wycisk, ale czuję się fajnie, później jeszcze zrobiłam troszkę brzuszków i ćwiczeń Mel B na brzuch. My z W. zbieramy się, żeby zacząć biegać, ale szczerze to mnie komary odstraszają. U mnie na wsi jest tego tyle, że nawet nie wiem jak to określić
 więc ten element robię po swojemu. Dzisiaj zaliczłam TzG z Olą Szwed i Beatą Sadowską-oj był wycisk, ale czuję się fajnie, później jeszcze zrobiłam troszkę brzuszków i ćwiczeń Mel B na brzuch. My z W. zbieramy się, żeby zacząć biegać, ale szczerze to mnie komary odstraszają. U mnie na wsi jest tego tyle, że nawet nie wiem jak to określić

A ty masz do tego jakąś dietę?? Bo ja się staram tylko słodycze i smażone unikać no i mniej żreć generalnie, nie mam czasu żeby sobie dogadzać potrawami dietetycznymi.
 A ty masz do tego jakąś dietę?? Bo ja się staram tylko słodycze i smażone unikać no i mniej żreć generalnie, nie mam czasu żeby sobie dogadzać potrawami dietetycznymi. ja muszę mieszać, bo boję się, że mi zapał opadnie..wczoraj po TzG czułam się naprawdę wyczerpana, ale szczęśliwa, ale dzisiaj dopiero czuję
 ja muszę mieszać, bo boję się, że mi zapał opadnie..wczoraj po TzG czułam się naprawdę wyczerpana, ale szczęśliwa, ale dzisiaj dopiero czuję każdy centymetr mojego ciała. Diety nie mam, bo najzwyczajniej w świecie nie mam przy tym moim szkrabie czasu na kombinowanie. Jem mniej, ale zdrowiej, ale też nie do przesady;-)
każdy centymetr mojego ciała. Diety nie mam, bo najzwyczajniej w świecie nie mam przy tym moim szkrabie czasu na kombinowanie. Jem mniej, ale zdrowiej, ale też nie do przesady;-)
 3 dni TzG choodakowskiej z beatą sadowską(turbo spalanie) i czuję się jakby mi nogi z zawiasów miały wyskoczyć, do tego Mel B brzuch..zobaczymy jutro, ale chyba coś lżejszego musze zapodać, żeby sie nie przetrenować, bo szkody sobie moge narobić
 3 dni TzG choodakowskiej z beatą sadowską(turbo spalanie) i czuję się jakby mi nogi z zawiasów miały wyskoczyć, do tego Mel B brzuch..zobaczymy jutro, ale chyba coś lżejszego musze zapodać, żeby sie nie przetrenować, bo szkody sobie moge narobić