sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja to jakaś dziwna jestem pod tym wzgledem i poszaleć lubie ale tanczyc to zupełnie nie umiem:-) dyskoteki to nie moja muzyka i tak jakos wyszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Basiu ja juz skończyłam karmienie a okresu nadal nie widać lecę we wtorek do lekarza skontrolować niby nie tesknie za nim ale lepiej to sprawdzić to dam znać czy to normwlne jak wróceNo ja właśnie miałam was pytać o to bo ja chociaż karmię tylko dwa razy - rano i wieczorem, okresu nie mam...już się zaczynam zastanawiać czy jakiegoś testu nie powinnam robić (chociaż nie ryzykujemy) ...dziwne - czy są inne mamuśki które tak mało karmią a nie mają okresu???