reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Asia - dzieki , ale w sumie mi naprawdę nie ma czego gratulować:zawstydzona/y:
a cuda z rozmiarami to mają w obie strony - dla równowagi kupiłam klasyczną biała koszulową bluzkę w romiarze 44(!!!) która jest dopasowana i leży idealnie...nie żebym była taka nieproporcjonalna ;-)
Ja normalnie noszę 40, spódnice 38 ale spodnie już nie bardzo - mam grube nogi i w spodnie 38 to się mieszczę tylko czasem jak fason z szerokimi nogawkami

reklama
hi hi Ell słyszałam już różne wersje o tym skąd się dzieci biorą, z kapusty, bocian podrzuca, ale twoja wersja najbardziej mi sie podoba, chyba zajrzę na ten wątek;-):-):-D

i gratulacje dla wszystkich chudzieńkich:tak::-D ja ostatnio miałam radochę że się w 42 zmieściłam, o 38 mogę na razie pomarzyć, ale walczę z wagą i pomalutku coś tam spada, bo swoje obecne spodnie mogę ściągnąć sobie bez rozpinania zamka (a nie są na gumce ;-))

mi waga slicznie leciała w dół i sie zatrzymała- minus 2 kg sprzed ciazy..niby ok, ale ja bym chciała tak jeszcze z te 2-3 kg:dry:

ja troszke tez zaczełam sie ograniczac z jedzeniem, bo Klaudia mniej mnie je)czyt. cysia), i wiecej sie "ruszam"..np. wczoraj wybrałam sie do parku na rolki.......:tak:rolki srolki, a dupa sina:angry::-D

Ell, to całkiem możliwe, że wszystkiemu winne są upały... Ja w terminie @ przez tydzień miałam takie lekkie plamienia, potem 2 dni przerwy i kiedy myślałam, że jakiś wyjątkowo lekki okres mi się trafił, pojawiło się normalne krwawienie :baffled:
:-D

no własnie wczoraj wieczorem znowu plamienia i dalej nic..........możliwe, że będzie tak jak u Ciebie

Z tymi rozmiarami można mieć ubaw po pachy :-) W Tchibo są czasem fajne kolekcje z ciuchami, tylko te rozmiary... S (36/38) to niby mój rozmiar, a zwykle pływam w tych rzeczach, tylko kilka rzeczy udało się, że odpowiadały wielkością rozmiarowi na metce, i trafiły do mojej szafy :-) ostatnio kupiłam suuuper letnią sukienkę. Za to dziewczyny, które normalnie noszą 40-42, uwielbiają kupować ciuchy w Tchibo, bo zwykle te tchibowe S są dla nich dobre- a one całe szczęśliwe, że taki mały rozmiar kupiły :-) a mi każą przytyć, bo ciągle narzekam, że nic dla mnie nie ma :-D ale jakoś wolę nie :-D

A ja wczoraj latałam po sklepach jak nawiedzona bo zaczeły się wyprzedaże miałam takie plany ze tyle rzeczy sobie kupie a tu dupa zbita kupiłam tylko jedna koszulke w Vero Moda w Bershka osłabił mnie tłum a jak zgubiałm 100 to osłabilam sie zupełnie i na tym zakonczyłam:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
A tak swoją droga to ja jakos nie moge sie do HM przekonac dla mnie tam same szmaty na wieszakach wiszą - Baśka ja tam jakos perełek nie dostrzegam:-D
Ale moze dzisiaj sie uda cos złowic:-D

No właśnie Sylwia-moje wrażenie jak pisałam takie samo, a jednak wybrałam sobie kilka rzeczy które zdecydowanie tych typowo H&M owych nie przypominają...

SYLA KURDE ALE PEWNIE SIE WKURZYLAS O TA STOWE CO???

Ja w H&M najczesciej tylko dla mlodej kupuje bo tez ta moda to nie dla mnie ale fakt faktem idzie czasami fajowe rzeczy wyhaczyc i czasami fajna bielizne:-)

reklama
ja czasami kupuje w H&M ubrania, czasami trafi się cos fajnego, a co najważniejsze rozmiarówka mi odpowiada 34:-D

Do góry