reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Mamootku warto odswiezyc info bo od tamtej pory dużo sie zmienilo;) i a wszystkim którzy sie ruszają i ćwiczą życzę by stało sie to dla nich nałogiem. Ja mam jutro kontrole u endokrynolog i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Baska i ja powodzenia zycze...Daj znaka co i jak...
Ja tez musze do gina sie wybrac...rok zlecial jak z bicza trzasnal... nawet wiecej jak rok....

No podjadlam male sniadanko,zaraz smigam do kumpeli -tam zawsze dostaje mega pyszny sok ze swiezych owocow i wtedy smigamy na fitness :-) mysle ze 1,5 do 2 h dzis posmigamy :-)

reklama
Kasia bylo super :-D nie dosc ze pocwiczylysmy to jeszcze posmialysmy sie jak glupie :-D Ostatnio ogolnie duzooo sie razem smiejemy...Mialam taki napad na masazu ze smialam sie bite chyba 10 min. i nie moglam sie powstrzymac...Same glupoty mi na mysl przychodzily...A ze masowane bylysmy w jednym czasie obok siebie to wszystkim sie udzielilo :-D No ale smiech to dobry na miesnie brzucha :-D

Kasia dajesz rade caly skalpel?

Musze sie pochwalic-mam -4 kilo na koncie... Jak bede miala -10 kg. lacznie to pokaze Wam fotke przed i po... Jak ostatanio pokazalam kumpeli swoja przed to myslalam ze ja wyrwie z butow :-D Ale mnie tez wyrwalo jak mi mloda fote strzelila :-D

Do góry