reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Myfa80 pisze:
dzieki kochane, a powodzenie chyba u starch zniewiescialych zgredow nauczycieli buhhaaa ech.... a ewako ile wazylas przed ciaza i jaki masz wzrost bo teraz wygladasz szczuplusio...
Mam 170cm wzrostu i 50 kilo wazyłam przed ciazą....ech... :(

Moze nie przed sama ciaza, ale tak wyglądałąm i mąz mi chce na scianie to zdjęcie powieścić.....

No bardzo ładnie dziewczynki wyglądacie - i widzę że już wszystkie wracamy po mału do formy z przed ciąży i oby tak dalej ;D

ło matko ewako cudnie wygladasz na tym zdjeciu....nie dziwie sie ze chce je umiescic...jeżu 50 kg i 170 ja mam 172 i najmniej wazylam 55kg ale wygladalam strasznie zapadle poliki itp...ja marze o 58 kg....

Ja mam 169/170 ;D i marzę o 58 kg tak jakieś 2 miesiace przed zajściem ważyłam bo potem jak się staraliśmy to już 60 ;D a ważyłam 50 kg i wyglądąłam fajnie - nie mam skanera a zdjęcie zdjęcia wychodzą fatalnie bo bym wrzuciła kilka - jeszcze blond miałam na główce ;D

Rybka dawaj zdjecie i nie sciemniaj ze zle wychodzisz na zdjeciach juz widzialysmy jak slicznie wychodzisz wiec wstawiaj te fotoski :-*

reklama
Do góry