Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,
masakra
te cycki to chyba tone ważą 

faktycznie mało spotykanehehe no dobra zdradze co mi tam. My z M lubimy imiona tak troche rzadziej spotykane więc jak drugie lub trzeciedziecko będzie chłopcem to będzie nosić imię Dorian
Znałam kiedyś chlopczyka o tym imieniu i bardzo mi się to imię spodobało. Ostatnio rozmawialiśmy o imionach i M powiedział że chciałby żeby jak będzie drugi syn to dać mu imię Dorian. Ja jestem jak najbardziej za.
![]()
... ajentka a jak ma na imię wasz pierworodny? bo albo nie pamiętam albo nie podawałaś :-)Spokojnie kg na pewno spadną, a i tak bardzo dużo robisz, bo ja oprócz spacerów to na razie nic.Dziewczynom którym ubyło -gratuluję
Wiecie co chyba dzieki temu forum i Wam mam większą mobilizację do odchudzania.
waga z przed ciazy bez problemu bo wszystko wyszło ze mnie w dzień porodu ale różnica jest więc i ja biorę sie za siebie
ale kondycje o mam teraz do d..y,
na twisterze wytrzymuje max 2 min :-(
hula hop-2min bo mi spada a kiedys moglam krecić godzinami :-(
skakanka- 100 podskokow i koniec a cycki i tyłek to mi całe podskakująmasakra
brzuszki-15 sztuk i zdycham a oderwac się od podłogi to tragediate cycki to chyba tone ważą
Ale nic myśle ze z dnia na dzień będzie lepiej
I 5 z przodu się pojawi![]()
mnie lekarz powiedzial, ze poki nie ma przerwy miedzy karmieniami 5h to nie ma potrzeby stosowac antykoncepcji.u nas z seksem fajniewczoraj, za drugim razem bylo tak fajnie ze nie wiem czy nie zafundowalismy pawelkowi siostrzyczki albo braciszka
jak to jest z ta plodnoscia przy karmieniu piersia???????
okresu jeszcze nie bylo ale chyba to nic nie znaczy huh!

Lepiej zmień lekarzamnie lekarz powiedzial, ze poki nie ma przerwy miedzy karmieniami 5h to nie ma potrzeby stosowac antykoncepcji.

faktycznie mało spotykane... ajentka a jak ma na imię wasz pierworodny? bo albo nie pamiętam albo nie podawałaś :-)