Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie wytrzymuje, ale ja jakoś jeszcze nie mam w ogóle ochoty a zmuszać się nie będę, żeby mi potem wyrzucał udawanie... Jak będę gotowa to ok. A mój M. świra dostaje powoli i mówi że jestem sadystka, bo z cyckami latam na wierzchu a dotknąc się nie daję.

a ja za to wczoraj mialam ochote a moj M zasnal o 8 razem z malym...![]()
myslisz, ze nie probowalam? to mi tylko odchrapnal...to trzeba było obudzić, mój M. by był zadowolony jak bm go na seksik obudziła i to jeszcze jak

ja z moim J nawet w jednym pokoju nie śpimy 

no ale to dlatego ze bałąbym się że młodego nie usłyszą a po 2 mamy strasznie wielkie łóżko i nie chciałoby mi sie go dzień w dzień składać i rozkładać
... ochote na sex mam ale się boję by dzidzi nie zmajstrować, no a zawsze zapominam gumek kupić 

Od wyjscia ze szpitala mam -13kg i zostal mi tylko 1 kg do wagi wyjsciowej i z wielką radościa oznajmiam to mu a on na to:"Taka tłusta byłaś przed ciążą"

Waze teraz 67 troche sie spaslam przed ciaza ale to z 4kg ale nie wygladam grubo
chyba
i jestem wsciekla na niego ... az wyszłam bo tak mie zgasił a ja taka bylam szczesliwa ze spodnie zaczely mi wisiec w udach a on tak mnie uraczyl:-(