Ja jej w ciąży nie miałam. Dopiero po porodzie się pojawiła. Ale teraz sprawdziłam i już jej nie ma.Hej dziewczyny! moze juz o tym pisalyscie ale mam pytanie czy zniknela wam juz ta brazowa kreseczka z brzucha?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jej w ciąży nie miałam. Dopiero po porodzie się pojawiła. Ale teraz sprawdziłam i już jej nie ma.Hej dziewczyny! moze juz o tym pisalyscie ale mam pytanie czy zniknela wam juz ta brazowa kreseczka z brzucha?
Hej dziewczyny! moze juz o tym pisalyscie ale mam pytanie czy zniknela wam juz ta brazowa kreseczka z brzucha?

jednak apetyt mam ogromny!!!!! Jutro bede sie ważyc i mamci bo ja nie mam wagi. Az sie boje!!!;-)

Hej dziewczyny! moze juz o tym pisalyscie ale mam pytanie czy zniknela wam juz ta brazowa kreseczka z brzucha?
.Nie wiem jak ja to robie, jem o wiele lepiej, zero slodyczy, cwicze, stresa mam-wszystko co powinno dawac spadek wagi, a tu nic!U mnie dokładnie to samo. M chociażby nie wiem jak był skonany, to i tak znajdzie ochotę, a ja czasem padam na nos i nie daję rady. Samej jest mi przykro z tego powodu, bo w końcu seks to fajna sprawa, ale wolałabym nie zasnąć w trakciedronka- olej męża. sama widzisz, że chudniesz, a to najważniejsze. jeszcze przyjdzie w łaskę ;-)
u mnie czarna kreska zniknęła sama nie wiem, kiedy. chyba tak z dnia na dzień![]()
ja też zbyt często ochoty nie mam, zmęczona jestem, wieczorami chce usiąść i nic nie robić, a tu jeszcze zmywanie w kuchni... więc z amorów najbardziej chcę się przytulić do M. i zasnąć
echhhh chłopy za bardzo nie rozumieją...