reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

Hejcia kochane! Tak żeście tu pozmieniały, że ja nie wiem gdzie mam pisać.. Jest tu gdzieś wątek "o nas" ? Czy tylko maluszki Wam w głowie? He he :) Wybaczcie, że nie pisałam, ale byłam za Warszawą u mojej rodzinki na parę tygodni :) Tam był internet, ale firmowy u wujka, więc tylko raz na jakiś czas wskoczyłam na neta na NK popatrzeć, bo BB jest bardziej prywatne, a zawsze ktos przy mnie stał. Kochane, ja mam nadzieje, że u Was i Maluszków wszystko w porządku! Missis, jejku, gratuluję z całego serduszka! I powodzenia oczywiście! :* Babeczki, powiedzcie mi, jakie miałyście 'objawy' jak zaczęłyście brać tabletki anty?? Bo na pewno któreś z Was takowe przyjmowały.. Ja mam regulon, biorę je od 11 dni.. A najlepsze jest to, że kochałam się przed zaczęciem brania tabletek.. Jednak stosunek nie był pełny.. Lekarz jak dawał mi recepte to mnie nie zbadał, tylko dał świstek do ręki i papa.. heh. I nie wiem czy te objawy co mam to od tabletek czy ciąża hehe. Jezusicku, boję się.. Bo tyle jest tych skutków ubocznych ;/ Prosze Was, odpiszcie mi. Wiem, że ostatnio nie byłam miła, ale jak chciałam napisać i przeprosić to mieliśmy tutaj huragany i w ogóle neta nie było przez kilka dni.. Pozdrówka! :*

czesc iza:-)

teraz naszym watkiem jest watek o dzieciakach;-)

co do tabletek to ciniepomoge bo nie biore, a moze tez powinnam he he;-)

a jak coreczka sie miewa?

reklama
a tak pozatym to chyba widzę wszystko ok u ciebie :) pamiętam miałaś takie przeboje a tu widzę takie zmiany :) bo jakby nie patrzeć sex jest zawsze w dwoje więc ktoś w twoim życiu się pojawił? czy wrócił?

co do tabletek ja kiedyś brałam regulon skutków ubocznych nie miałam żadnych, no oprócz libido mniejsze

Powiedzmy, że jest ktoś, kto powoli wchodzi w moje życie, a co z tego będzie to nie wiem, staram się nie angażować nazbyt uczuć, gdyż jednak jest strach.. Z mężem sprawa rozwodowa w toku, a ojciec małej już z inną ślub planuje bo sobie 'wpadli' jak to określiła moja znajoma. Więc myślę, że wychodzę na prostą. Szkołę zaliczyłam, jeszcze 2 semestry tylko i maturka ;) Teraz wakacje i myślę nad wyjazdem na miesiąc do Holandii.. Mama by ze mną jechała, zajmowała się małą, a ja bym coś zarobiła. Ale to big znak zapytania heh. A co do tabletek, to ja cały czas mam ochote na słodkie, mam zgage (a tylko w ciąży miałam ), chudne, no i w sumie apetytu nie mam na nic prócz na słodkie, którego staram sie unikać.. Obiady wciskam w siebie na siłę, ale potem pół dnia mi niedobrze ;/ Myślałam iść do lekarza, ale sama nie wiem.. Co mu powiem? Proszę Pana, bo mi tabletki nie pasują? Czy: Proszę Pana, bo mnie sie zdaje, że w ciąży jestem..? Jejku jejku..

Powiedzmy, że jest ktoś, kto powoli wchodzi w moje życie, a co z tego będzie to nie wiem, staram się nie angażować nazbyt uczuć, gdyż jednak jest strach.. Z mężem sprawa rozwodowa w toku, a ojciec małej już z inną ślub planuje bo sobie 'wpadli' jak to określiła moja znajoma. Więc myślę, że wychodzę na prostą. Szkołę zaliczyłam, jeszcze 2 semestry tylko i maturka ;) Teraz wakacje i myślę nad wyjazdem na miesiąc do Holandii.. Mama by ze mną jechała, zajmowała się małą, a ja bym coś zarobiła. Ale to big znak zapytania heh. A co do tabletek, to ja cały czas mam ochote na słodkie, mam zgage (a tylko w ciąży miałam ), chudne, no i w sumie apetytu nie mam na nic prócz na słodkie, którego staram sie unikać.. Obiady wciskam w siebie na siłę, ale potem pół dnia mi niedobrze ;/ Myślałam iść do lekarza, ale sama nie wiem.. Co mu powiem? Proszę Pana, bo mi tabletki nie pasują? Czy: Proszę Pana, bo mnie sie zdaje, że w ciąży jestem..? Jejku jejku..

eh no to gratuluję i życzę powodzenia :) trzymałam kciuki aby ci się w życiu ułożyło, a co do tabletek może po skończeniu tego opakowania inne spróbujesz? a poważnie podejrzewasz ciąże? jeśli tak lepiej zrób test niż faszerować się nimi

A nie dziękuję, żeby nie zapeszać ;P Zrobiłabym test, ale nie wiem czy by wyszedł.. Czytałam, że przez tabletki różne wyniki mogą wyjść.. Zresztą chyba byłoby za wcześnie.

reklama
Do terminu @ jeszcze 10 tabletek.. A jeżeli jestem w ciąży i zaszkodzą dziecku? Aaaa, dodam, że zanim zaczęłam tabletki, to 13 i 26 maja miałam "pięciominutowe krwawienie" a 14 czerwca miałam pierwszy dzień @ i trwała dwa dni, potem przerwa, i trzy dni.. Wtedy właśnie zaczęłam tabletki (Regulon). Kurde, baby, ja to mam już jakieś halo normalnie.. ;/ Pewnie nie jestem w ciąży, aleeee..jedank boję się.

Do góry