Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wama no właśnie planuję karmić piersią i dlatego pisaąłm że będize odchudzanko i taka raczej naturalna dieta, z tego co wiem przy karmieniu nie bardzo można jeść c\zekolady czy np ostrych chipsów albo smażonych rzeczy, moja siostra to jadłą tylko zupki i gotowane mięsko i gotowane warzywka i takie zdrowe rzeczy, no ale jej mały miał uczulenia

Wama no właśnie planuję karmić piersią i dlatego pisaąłm że będize odchudzanko i taka raczej naturalna dieta, z tego co wiem przy karmieniu nie bardzo można jeść c\zekolady czy np ostrych chipsów albo smażonych rzeczy, moja siostra to jadłą tylko zupki i gotowane mięsko i gotowane warzywka i takie zdrowe rzeczy, no ale jej mały miał uczulenia
.
Nie ma co sie przejmowac waga:-)mam pytanie: przez cały czas karmienia piersią byłaś na tej diecie? i czy alergia u synka wyszła od razu, czy po pewnym czasie?Oczywiscie masz racje, ze nie mozna jesc wszystkiego, ale piszac "odchudzanko" pomyslalam ze chcesz sie odchudzac, a nie stosowac diete odpowiednia do karmienia. Zle zinetrpretowalam Twoj post ;-). Moj synek tez mial uczulenia i bylam na diecie calkowicie bezmlecznej, wiec rozumiem co przechodzila Twoja siostra.