• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Ja nawet nie wiem skąd mam tyle energii, czasem jestem tylko troche zmęczona, ale ogólnie czuje się świetnie i mogę cały czas z przyjemnością zajmować się swoją córeczką.

Co do ćwiczeń to też musze zacząć coś robić, bo brzuszek już się obkurczył, ale jest taki miękki i bezwładny (to chyba tłuszczyk) ::)

Dziewczyny wczoraj byliśmy w Aqua Parku na 3h i dzisiaj moja waga pokazuje 1kg mniej :) :) :) :) :) :) Normalnie nie mogę w to uwierzyć... Ja chcę częściej !!!!!!!!!!!!

Ja kupiłam sobie steper i staraciłam na nim już 2 kilo. Cwiczę na nim pół godziny dziennie :)
Tak naprawde przejmowałam się okropnie przez pierwszy miesiąc, ostatnio mi przeszło- tylko od czasu do czas złapie mnie dołek, wtedy wskakuję na steperek i juz jest ok ;) :)

ja sie wczoraj pierwszy raz od porodu zwazylam o juz mi 11 kg zeszlo ;D z przytylam 14kg
niestety szczescie trwalo tylko chwilke bo uswiadomilam sobie ile teraz jem wiec waga raczej pojdzie znow w gore :-[

a co do brzuszka to sam jakos maleje i do tego maly nad nim pracuje bo lubi takie bujanie gdzie brzuchol musi pracowac

Mnie wczoraj mój mąż kochany kupił rower i wybrałam się na przejażdżkę z jego kolegą z pracy. Było super :) Odpoczęłam psychicznie i fizycznie. Mąż mnie nie poznawał jak wróciłam i pytał się co mi ten kolega zrobił ;D ;D ;D i powiedział, że nie chce wiedzieć, byleby tylko częściej to robił ;D
A dzisiaj idę na aerobic na zajęcia fat burning. Czas rzucić wyzwanie temu tłuszczykowi !!!!!!!

O Matko!!! Trini kiedy ty masz na to wszystko czas??? ;) Ja nie mam jak zjeść czasem, a ty basen, rower, aerobic- zazdroszczę organizacji i energii. ;)

reklama
a ja musze czekac do 6 lipca bo mam wizyte i nie wiem co mi wolno po cesarce wiec czakam a na basssen bym poszła i w tenisa ograła:) wogóle to znalazłam taki basen w katowicach gdzie mozna isc z gdzidzią od 8 tygodnia wiec jak pani doktor powie ze mały zdrowy to wybieramy sie na zajęca kosztuje to i tu uwaga prosze usiąść jedyne 28 zł za 30 minut zajęc w tym pampers do wody gratis ahahha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry