reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
ja niestety mam nadal jakieś 3-4kg więcej niż przed ciążą, nie mogę tego zbić... chociaż też za bardzo się nie staram ;-)

trini przydałaby się jakaś mobilizacja...:((((((((((((((((((((((((((((((( najlepiej odchudzac sie z kimś,ale nawet nie mam tu z kim,więc kit...dziś trochę pocwiczyłam,bo dobiła mnie kumpela...schudła last month 4 kg...a ja chyba już na zawsze beka łoju zostanę :(((((((((nie no...do next wakacji muszę schudnac,bo się chyba skicham...tylko jak?skoro diety za bardzo nie,bo będę karmic,no chyba,że Kiniuśka sama się odstawi...
aha głuszek,kate i abryz...NASZE SZKAPY...nie bawię się z Wami:-pto Wy se chudniecie,a ja nic:(((((((((((((((((

BIEDRONKA ja przytylam 20kg!! wygladalam jakbm miala miec blizniaki conajmniej, udalo mi sie zrzucic te 20 przez 3 miesiace karmienia i zasuwania po nocach, ale niestety przed ciaza mialam juz nadwage, ktorej chce sie teraz pozbyc, kozystajac z okazji ze karmie, ale tego juz mi sie nie udaje :( jakby sie do mnie przykleilo i ani rusz.

No To Nieźle...jaw 1 Ciazy Przytyłam 22 I Spadło Mniej Więccej Po 6 M-cach,ale2 Kg Zostały I Teraz Marzy Mi Sięzrzucic Ales,alewaga Stoi Lub Rośnie:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ojej 2kg!! ja mam jeszcze 9!! chyba jestem najwieksza mama na swiecie :baffled: o 2 to bym sie tak nie martwila, na pewno ci zejda jak karmisz jeszcze tylko duzo wolniej jak te pierwsze

biedronka jakoś na razie nie jestem w stanie mobilizować, bo teraz nie mam czasu na ćwiczenia, ale obiecuję, że jak sytuacja się unormuje to zaczynam ćwiczyć, bo nie podoba mi się ten flaczek brzuszkowy :-(

reklama
Ja niestety ciągle 5 kg na plusie :wściekła/y: Normalnie cholera mnie bierze, ale wiem że to z mojego lenistwa. Jak ćwiczyłam normalnie waga leciała... a teraz siedze na dupie i nic, trzeba będzie się normalnie zabrać jeszcze raz. Na steperze w ciągu 3 tygodni zgubiłam 3 kilo, przez 6 waidera straciłam 2 kilo. Jak nie ćwiczę to waga ani drgnie :wściekła/y: Szkoda że nie chudnę przez samo karmienie :cool2: .
Moja mama mówi że ona sama chudła bez niczego przez rok, może to dziedziczne ?
Jeszcze słyszałam, że są kobiety które chudną dopiero jak przestają karmić piersią, że niby organizm nie magazynuje już niczego do produkcji pokarmu, jednak wątpie w to szczerze że ja będę tym typem.
Juz sobie postanowiłam że znowu trzeba wrócić na steper :zawstydzona/y: a jak dalej to zostanie to jak przestanę karmić walnę dietę kopenhadzką i się skicham :wściekła/y:

Do góry