pluto_nova
Moderator
Hej, u mnie trochę inna historia, bo najprawdopodobniej przyczyną poronień była nisza po cc, ale może to też jakiś trop - jak obraz macicy i endometrium? Czysto? Miałaś robioną histero?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak miałam robioną w pazdzierniku. Wszystko w porządku. Endometrium równieżHej, u mnie trochę inna historia, bo najprawdopodobniej przyczyną poronień była nisza po cc, ale może to też jakiś trop - jak obraz macicy i endometrium? Czysto? Miałaś robioną histero?
Mamy zbadac kariotypy narazie i fragmentacje dna. Ostatnim wyjsciem byloby podanie immunoglobuliny. Chcieli mi ją podaqac teraz ale juz bylo za pozno...musialabym ją miec zanim pojawi sie 1 beta a nie zachodze co cykl. Gdyby to byl koszt mniejszy ok ale to kilka tysiecy jest za taki wlew ...A co mówią lekarze? Co proponują?
A może jakaś biopsja endometrium ? Może stan zapalny ?Mamy zbadac kariotypy narazie i fragmentacje dna. Ostatnim wyjsciem byloby podanie immunoglobuliny. Chcieli mi ją podaqac teraz ale juz bylo za pozno...musialabym ją miec zanim pojawi sie 1 beta a nie zachodze co cykl. Gdyby to byl koszt mniejszy ok ale to kilka tysiecy jest za taki wlew ...
Miałam robione 2 msc temu. Wyszło okA może jakaś biopsja endometrium ? Może stan zapalny ?
???