reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

Dziewczyny dostalam na poczte kilka voucherów do mothercare, nie sa mi potrzebne wiec jak mi sie uda jakos przesłac albo wkleic to odstąpie

niestety nie moge wkleic chyba za duzy plik ale pewnie uda mi sie przesłac na poczte:tak:

reklama
kulki mam takie pytanko. Czy ktoras z was miala moze juz zajecia tutaj w szkole rodzenia? jesli tak co co na nia powinnam zabrac oprocz wygodnego ubrania??jak to tutaj wyglada? ja ide na taka do children centre 2 godzinne zajecia mialyscie tutaj takie moze?

kulki mam takie pytanko. Czy ktoras z was miala moze juz zajecia tutaj w szkole rodzenia? jesli tak co co na nia powinnam zabrac oprocz wygodnego ubrania??jak to tutaj wyglada? ja ide na taka do children centre 2 godzinne zajecia mialyscie tutaj takie moze?

Niestety ja nie mialam, wiec nie pomoge:-(

anoli, a na co sa te vouchery??

Masala np.

travel cot*-(5 jesli wydasz 50)
baby clothing(5Ł jesli wydasz 30)
baby monitor(7 jesli wydasz 70)
infant carrier or combination car seat
cot or cot bed*(40 jesli wydasz 400)
pushchair*(25Ł jesli wydasz 250Ł)
any baby bedding(10L jesli wydasz 100)
maternity lingerie*(5Ł jesli wyd.30\)
any cot or cot bed(20Łjesli wydasz150)

Tak sobie czytam co piszecie kochane... i tak wogóle to prawdopodobnie jak tylko

skończy mi się urlop macierzyński to znowu chcemy wyjechać do Szkocji....

Mieszkałam tam 2,5 roku.. tylko z mężem i bez dzidziusia, a teraz nie wiem jak to

bedzie , wiem jakie czekają mnie *marne * dofinansowania jeśli by tylko mąż

pracował na początku...ale mimo to bedzie lżej niż w PL... mamy do kogo wracać ,

brat jest w UK i M w każdej chwili może wrócić do pracy... ze mną nie bedzie

pozniej problemu bo jako fryzjerka nie miałam problemów z pracą i póki co też nie

ma. Ale mimo to chciałam zapytać czy któraś z Was wyjechała z dzidziusiem i

mężem, rodząc w PL i tam dopiero po porodzie pojechała?? :confused:

Boję się troszke teraz tej decyzji... :/

reklama

Ja miałam. Oprócz wygodnego ubrania warto wziąc butelkę wody mineralnej, pregnancy notes i coś do pisania i coś na czym da się pisać ;-)

Do góry