She...
Zaangażowana w BB

Kaniu to według mnie jeszcze nie pora, zeby spała bez pieluchy. No chyba, ze chcesz miec raz czy dwa razy w tyg łóżko zasikane 

Albo spróbujesz przez sen wysadzić małą siku, chociaż ja bym tego nie robiła bo zapewne Filip by się rozbudził i włączył by syrene 

Nasze dzieci jeszcze małe i mnie w ogóle nie przeszkadza, ze mały ma jeszcze pampka na noc.
Alanowi jakos przed trzecimi urodzinami nie zakładaliśmy. Chyba miał 2 lata i 11 miesięcy. Ale jakos od miesiąca wcześniej budził się z suchym pampkiem.
Kiedys się psycholog i lekarz wypowiadali, ze dziecko może mieć na noc pampersa nawet do czterech lat.

Nasze dzieci jeszcze małe i mnie w ogóle nie przeszkadza, ze mały ma jeszcze pampka na noc.
Alanowi jakos przed trzecimi urodzinami nie zakładaliśmy. Chyba miał 2 lata i 11 miesięcy. Ale jakos od miesiąca wcześniej budził się z suchym pampkiem.
Kiedys się psycholog i lekarz wypowiadali, ze dziecko może mieć na noc pampersa nawet do czterech lat.

właśnie pościele przyszły.
 ale cóż przebrałam łóżko jemu zdjęłam mokre ale nie chciał się ubierać tylko poszedł do salonu się położyć i chciał zupkę więc poszłam mu zagrzać za jakiś czas Kamil przynosi mi nocnik i mówi"mamusiu sikałem do nocnika" patrze nasikał poszłam do salonu zobaczyć tam gdzie leżał i tam sucho było :-) sam od siebie siadł na nocnik i wysikał się i dziś też sam 2 razy poszedł sikać.