Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dobra bo jeszcze mnie tu nie bylo Ania lat 27(jeszcze) w domu mam 4,5 letniego Michala i 8 miesieczna Zosie termin pod koniec października, a kiedy dokladnie bede wiedziec 15go po USG
Czesc jestem Sandra mam 24 lata, jestem w 8 tygodniu ciazy. Mam juz coreczke Lene ma 2 latka. Mieszkam w Szkocji. Jestem nowa na forum i nie bardzo jeszcze tu wszystko ogarniam .
hej jestem Marta pochodzę z opolskiego ´,ale mieszkam już od 10 lat w Niemczech. Mam 30 lat, dwie córki termin narodzin trzeciego maluszka to 28 październik
witajcie Jestem Magda 29 lat z Warszawy, to będzie moj pierwszy dzidziuś wiec przerażenie i szczęscie jednoczesnie termin na 5.10. pozdrawiam serdecznie
mam na imię Ania i jestem w mojej pierwszej ciąży. Od prawie 3 lat mieszkam w Londynie, ale będę rodzić w Krakowie. Termin 25.10. Póki co czekam na swoje pierwsze USG, które mam za tydzień. Ciąża w UK jest ciut inaczej prowadzona niż w Polsce. Dzisiaj badania krwi.
Hej dziewczyny teraz moja kolej...na forum jestem tak naprawdę od dziś
Mam na imię Beata mam 28 lat mieszkam w Grudziądzu
Po chyba dwóch latach starań nareszcie niespodziewanie okazało się, że jestem w długo wyczekiwanej i upragnionej ciąży, straszne było to czekanie i rozmyślanie co jest nie tak aż nagle bum a raczej baby boom hehe
Obecnie jestem w 15tyg i 2 dc przewidywany termin porodu 02.10