Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam dzisiaj 31dc, okresu brak, jakichkolwiek bólów brak okresowych. Jedynie sutki bolą...Brzmi ok. Słuchaj, teraz masz tylko jedno wyjście. Czekamy na efekt
W którym dniu cyklu teraz jesteś?
Jeśli @ pojawi się zgodnie z planem - warto pogadać z ginekologiem o stymulacji owulacji.
Jeśli jednak nie przyjdzie @ to nie ma co od razu testować, bo i tak wyjdzie negatyw. Najlepiej poczekać 12-14 dni od owulacji na zrobienie testu.
Trzymam kciuki!![]()
Czy mogę wiedzieć kiedy wyszedł ci pozytywny test ciążowy? Wydaje mi się że owulację miałam w 19dniu cyklu a cykl mam 29 dniowy. Miesiączka mi się spóźnia już 2dni a testy wychodzą negatywne.Mam 30dniowr cykle. Miałam monitoring i stwoerdzono, że cykl będzie bez owulacyjny. Jednak owoulacje miałam w 27dniu i to podwójną. Moje bliźniaki mają 3 latastarsza córka z.owulacji w 22dniu. Także ja po prostu owulacje mam pozniej a druga faza cyklu jest u mnie baardzo krótka
![]()
CZy dostałaś okresu ?Czy mogę wiedzieć kiedy wyszedł ci pozytywny test ciążowy? Wydaje mi się że owulację miałam w 19dniu cyklu a cykl mam 29 dniowy. Miesiączka mi się spóźnia już 2dni a testy wychodzą negatywne.
Ja zaszłam w ciążę z owulacji w 23-25 dc. Faza lutealna jest w miarę stała, więc jeśli jest późna owulacja to wiadomo, że cykl się wydłuży czy będzie udany czy nie. Ale da się, jak najbardziej, tylko więcej czekania i niepewności po drodzeStaramy się z mężem o dziecko od jakiegoś czasu, byłam ostatnio u ginekologa w 20dc ostatnio, pęcherzyk 16mm był ale nie pękł i założyliśmy ze był to po prostu bezowulacyjny cykl, jednak w 24/25dc test owulacyjnych wyszedł pozytywny, kreska testowa dużo ciemniejsza, kolejnego dnia negatywny. Co oznaczałoby ze owulacja jednak była. Cykle mam 28/29dni. Czy któraś z Was miała takie późne owulacje i zaszła w ciąże? Będę wdzięczna za słowa otuchy bo zaczynam już świrować ze ze mną coś nie tak.