Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam dzisiaj 31dc, okresu brak, jakichkolwiek bólów brak okresowych. Jedynie sutki bolą...Brzmi ok. Słuchaj, teraz masz tylko jedno wyjście. Czekamy na efekt
W którym dniu cyklu teraz jesteś?
Jeśli @ pojawi się zgodnie z planem - warto pogadać z ginekologiem o stymulacji owulacji.
Jeśli jednak nie przyjdzie @ to nie ma co od razu testować, bo i tak wyjdzie negatyw. Najlepiej poczekać 12-14 dni od owulacji na zrobienie testu.
Trzymam kciuki!![]()
Czy mogę wiedzieć kiedy wyszedł ci pozytywny test ciążowy? Wydaje mi się że owulację miałam w 19dniu cyklu a cykl mam 29 dniowy. Miesiączka mi się spóźnia już 2dni a testy wychodzą negatywne.Mam 30dniowr cykle. Miałam monitoring i stwoerdzono, że cykl będzie bez owulacyjny. Jednak owoulacje miałam w 27dniu i to podwójną. Moje bliźniaki mają 3 latastarsza córka z.owulacji w 22dniu. Także ja po prostu owulacje mam pozniej a druga faza cyklu jest u mnie baardzo krótka
![]()
CZy dostałaś okresu ?Czy mogę wiedzieć kiedy wyszedł ci pozytywny test ciążowy? Wydaje mi się że owulację miałam w 19dniu cyklu a cykl mam 29 dniowy. Miesiączka mi się spóźnia już 2dni a testy wychodzą negatywne.
Ja zaszłam w ciążę z owulacji w 23-25 dc. Faza lutealna jest w miarę stała, więc jeśli jest późna owulacja to wiadomo, że cykl się wydłuży czy będzie udany czy nie. Ale da się, jak najbardziej, tylko więcej czekania i niepewności po drodzeStaramy się z mężem o dziecko od jakiegoś czasu, byłam ostatnio u ginekologa w 20dc ostatnio, pęcherzyk 16mm był ale nie pękł i założyliśmy ze był to po prostu bezowulacyjny cykl, jednak w 24/25dc test owulacyjnych wyszedł pozytywny, kreska testowa dużo ciemniejsza, kolejnego dnia negatywny. Co oznaczałoby ze owulacja jednak była. Cykle mam 28/29dni. Czy któraś z Was miała takie późne owulacje i zaszła w ciąże? Będę wdzięczna za słowa otuchy bo zaczynam już świrować ze ze mną coś nie tak.