• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poznajmy się lepiej

Kaka82

Mamusia październikowa'08
Każda z nas coś napisała na wątku głównym o sobie...Proponuję zrobić galerię mamuś październikowych żebyśmy wzystkie poznały swoje buzie.

reklama
Mam na imię Karolina. Mam 26 lat. Jestem logistykiem. Pracuję w kotroli jakości w dużej firmie produkcyjnej.

Szcześliwa mężatka od prawie 4 lat.

Szczęśliwa posiadaczka małego mieszkanka i jamnika Karmelka:)

Mam na imię Dominika mam 27 lat.Jestem mamą Wiktorii 7lat i Mateuszka 5lat.Mam drugiego męża i właśnie oczekujemy naszego wspólnego maleństwa.Obecnie siedze w domku na chorobowym i leniu****e:blink:.

Hmmmm ale numer dopiero odkryłam ten wątek:szok::zawstydzona/y::szok:

A wiec tak mam na imię Magda (tzn Magdalena) skonczyłam 29 lat.Szczęśliwa i spełniona żona, matka i kochanka (swojego męża:laugh2:) Jak widac na suwaczkach mam juz dwie córeczki:-p więc przydałby sie jakis mały facecik:-D Od dłuższego czasu zajmuje sie wyłącznie domkiem i dziećmi ale myśle ze jeszcze kiedyś bedzie mi dane wrócić do pracy:tak:
ps fotki załącze jak cos znajde;-)

Zachecam reszte to przedstawienia się:-p

Ja tez pierwszy raz weszlam na ten watek:)Mam na imie Karolina,mam 21lat.Obecnie mieszkam w Anglii z chlopakiem,jest to moje pierwsze dziecko.Od paru dni pracuje u moich bylych szefow w hotelu,no,ale tylko do konca miesiaca:)pozdrawiam

To teraz ja mam na imie Dorota hihih mam 25 lat mieszkam na Slasku w ŻORACH
jestem nieszczesliwa mezatka :-( ale sczesliwa posiadaczka w brzuszku pierwszego
dziecka :-)
Jestem handlowcem a pracuje jako kasjer na stacji paliw SHELL :-)

A ja myslałam, ze Wam się nie podoba...kiedyś były tu nawet foty ale skoro Wy się nie chciałyscie pokazać to je wykasowałam:baffled:

No to i czas na mnie: Natalia mam 22 lata, od dwóch lat szczęśliwa mężatka. Mam wspaniałego męża a teraz czekamy na najszczęśliwszy moment w naszym życiu- pojawienie się pierwszego owocu naszej miłości (ale jednym się nie skończy). Obydwoje pracujemy chociaż ja od jakiegoś czasu siedzę na chorobowym...

reklama
czesc,
nazywam sie Malgosia, mam 22 lata. To moje drugie dziecko. Mamy z mezem 3letnia Julke. Jestem wlasnie w 18 tygodniu. Liczymy na braciszka :) Obecnie nie pracuje. (PS. Zaczelam od 19.maja :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry