witam
wiem ze dawno tu nie gosciła wiec tak po sprawiedliwosci przedstawie sie jeszcze raz co by wszyscy sobie mnie mniej wiecje przypomnieli albo lepiej mnie poznali.
A wiec tak mam na imie Bogusia ztad tez nik jest skróceniem imienia albo jak kto woli ksywka nadana jeszcze w szkole podstawowej przez kolerzanki i młodszego braciszka który nie umiał wymówic B wiec wołał Gusia i tak zostałao do dzis, jestem osoba z regóły bardzo uparta wszystko lubie miec dopiete na ostatni guzik ciezko mi czasem cos przetłumaczyc jak sama sie nie spaze ale ponoc tak ma wiekszosc koziorozców :-) mezatka jestem od 3 lat meza mam wspaniałego tez upartego tyle ze jak byk to byk wiec jestesmy takie dwa uparciuchy, mam nadzieje ze wikusia jako ma sie urodzic w pazdzierniku to moze bedzie waga i bedzie ten nasz upur równowazyc :-) z wykształcenia jestem technikiem ekonomista, ale to tak jest jak sie pozno idzie po rozum do głowy wiec studia pewnie bede robic po 30 roku zycia, pracuje w supermarkecie jako kasjer kasy głównej, a dokładnie pracowałam bo jestem od poczatku ciazy na l4 a teraz dokładniej na swiadczeniach rechabilitacyjnych z powodu zagrozonej ciazy obecnie mozliwosci wczesniejszego porodu czego bym nie chciała wolała bym poczekac do terminu :-) to chyba tyle co moge napisac latek ile mam to wiecie bo widac rocznik przy nicku, kazdy wie pewnie ze to rocznik który powoduje teraz taki nawał w szpitalach na porodówce czyli roczniki wyzu demograficznego :-)