Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. Jestem zodiakalnym wodnikiem. Bywam uparta, nieznośna,a i niekiedy leniwa
. Choć jestem chodzącą oazą spokoju to bardzo łatwo mnie zranić.. Lubię zapach świeżo skoszonej trawy i małą czarną o poranku. Nie znoszę za to zimy i kłamstwa.. Jak każda kobieta uwielbiam być rozpieszczana.. 
.Godzinami potrafię wpatrywać się w różnego rodzaju komedie romantyczne ;-), ale nie pogardzę też dobrą sensacją. Po maturze, nie poszłam na studia, ale liczę na to,że na tym nie stanęła moja edukacja ;-)
. W Polsce ukończyłam kurs kancelaryjno - archiwalny I stopnia w Archiwum Państwowym w Gd. uzyskując tym samym tytuł archiwistki zakładowej
. Później pracowałam w TP 
na stanowisku doradcy klienta. Po 9 miesiącach z powodu traumatycznych przeżyć
:-)jakie zapewnili mi klienci postanowiłam z niej jednak zrezygnować
. Na tym zakończyło się moje doświadczenie zawodowe w kraju
. Tu natomiast przez 10 miesięcy pracowałam dla firmy ala-kurierskiej jako doręczyciel
, a od kwietnia z powodu problemów z ciążą przebywam na zwolnieniu lekarskim. Nie oznacza to jednak, że nie powrócę do pracy ;-)(ponieważ w lipcu, kiedy zakończył się mój roczny kontrakt - pracodawca przedłużył mi go na czas nieokreślony - pomimo mojej choroby
:-):-)). Uch.. chyba już tego wystarczy, bo mogłabym tak stukać w klawiaturę godzinami :-). Mam nadzieję, że udało mi się mniej więcej zakreślić zarys mojej osoby..
;-)A jeśli tylko zanudziłam to przepraszam