Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
imię Aneta wiek 27 miejsce zamieszkania Wrocław stan cywilny całkiem świeża mężatka od 02.06.2007 :-) ilość dzieci czekamy na nasze pierwsze data porodu wg. obliczeń ginekologa 04.07.08 zawód pedagog ale pracuję jako sp.do spraw personelu
imie Dorota
wiek stan cywilny mezatka od 22.09.2007
ilosc juz posiadanych dzieci Sebastian 11
data porodu 25.07.08
zawod wykonywany lub wukonywane prace pracuje w fabryce kart magnetycznych
gdzie mieszkamy Tczew woj. pomorskie
IMIĘ: Karolina WIEK: 27 lat STAN CYWILNY: mężatka (wrześniowa) ILOŚĆ DZIECI: to będzie nasz pierwszy szkrab DATA PORODU: ok 24 lipiec 2008 ZAWÓD WYKONYWANY: prowadze sklep z ubraniami młodzieżowymi a od roku również z ubraniami ciążowymi ( mój zawód wyuczony to operator ruchu turystycznego) MIESZKAMY: Częstochowa
imię : Julia
stan cywilny: panna, zaręczona
ilość dzieci: to będzie moje mpierwsze
data porodu: 13.07.2008 wg BB
zawód,praca: przedstawiciel handlowy
gdzie mieszkamy: Gdańsk
Krótko i schematycznei o mnie witam wszystkich "serdeczniaście"
Witam serdecznie IMIĘ: Agnieszka WIEK: jeszcze 27 STAN CYWILNY: mężatka ILOŚĆ DZIECI: 1- Bartuś 3,5roku DATA PORODU: wedłu mnie 28.07.2008 ZAWÓD: pielęgniarka (pracuję na oddziale Urologii) MIESZKAMY w Sosnowcu
:-)
hej ho wszystkie przyszle mamusie
imie PAULINA
wiek 23 LATA
stan cywilny MEZATKA (15.09.2007)
dzieci NASZE PIERWSZE
zawod RACHUNKOWOSC I ZARZADZANIE FINANSAMI
data porodu WG BB 28 LIPCA 2008
miasto OD KILKU MIESIECY UK
zainteresowania OSTATNIO - MOJ BRZUSZEK
teraz ja
IMIE: Ania