reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

poznajmy sie!

Witajcie! nazywam się Ewelina mam 23lat.Mam córeczke która ma 5lat,a teraz jestem w ciąży blizniaczej i spodziewam się chłopczyka i dziewczynke.Termin mam na 8 sierpnia 2008r:-)

reklama
Tak SASETKO - postaraj sie nie denerwowac, to najwazniejsze....a swoja droga niezly watek sobie wybralysmy na ta dyskusje :-D :-D:-D

EWELINKO - witaj, serdecznie gratuluje maluszkow- blizniaczkow.
Proponuje zajrzec do dzialu sierpien 2008 - tam bedziesz mogla porozmawiac z mamami, ktore maja termin na ten miesiac co Ty...bo my tutaj dopiero na listopad ;-)

Ewelina126p, witaj w naszym gronie:-) Serdecznie gratuluję parki, cudna niespodzianka:-) Ale skoro masz termin na sierpień, to może też dopiszesz się Sierpniówek, chyba że wolisz zostać z nami, będzie nam berdzo miło:tak:

Tak SASETKO - postaraj sie nie denerwowac, to najwazniejsze....a swoja droga niezly watek sobie wybralysmy na ta dyskusje :-D :-D:-D

No wiem właśnie:-) Miałam zamiar zacząć ten temat na wątku listopadowa mama u lekarza, ale coś akurat odpisywałam dziewczynom i tak jakoś sie tu rozwinęło, a przenosić już chyba nie ma sensu:-D

No to chyba moja kolej na przedstawienie się.
Mam na imię Aneta,mam 29lat wraz z mężem Polakiem mieszkamy w Londynie blisko 4 lata. Jednak do Polski dość często jeżdzimy bo nam sie tęskni....
Ślub mieliśmy w czerwcu 2007 i od tego czasu robiliśmy, robiliśmy aż po 8 miesiącach zrobiliśmy no i teraz czekamy czy wszystko będzie ok.jak chcecie coś wiedzieć to śmiało pytajcie

Ups, chyba to od tego wątku powinnam była wczoraj zacząć... :-D
Nic straconego - Witam serdecznie wszystkie listopadowe mamy!
Mam na imię Ania, mam prawie 29 lat, mieszkam w Kielcach, wraz z "NieMężem", bardzo kochającym i kochanym :tak: Najprawdopodobniej w listopadzie dołączy do nas mały skarb, który na razie rośnie sobie u mnie w brzuszku jakiś 7-8tydzień.
Dzidziuś okazał się dla nas wielką niespodzianką, mimo, że z premedytacją nie zabezpieczaliśmy się od dłuższego czasu, bo to przecież najwyższa pora dla mnie, a i tak jak wiadomo nigdy nie będzie tego idealnego momentu na planowanie potomka. Tak więc nagle w moim życiu pojawiła się istna lawina zmian, bo oprócz pozytywnego testu zdarzyło się mnóstwo rzeczy w jednym momencie, ale tak sobie myślę, że skoro mimo wszystko dzidziuś JEST i ma się dobrze, to znaczy, że silna z niego istota i nie da się żadnym stresom ani przeciwnościom losu :tak: Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, z każdym dniem coraz bardziej!!! Choć na początku przeżyłam mały szok, przyznaję :-)
Forum bardzo mi się podoba i myślę, że bardzo mi pomoże, bo to pierwsza moja ciąża i czuję się zieleniutka w tym temacie. Ale czytam, uczę się i wierzę, że będzie dobrze.
Pozdrawiam Was bardzo gorąco i życzę spokoju, radości, dobrego samopoczucia i zdrowia, zdrowia, zdrowia! :tak:

wiec ja tez sie przedstawie :-)

mam na imie magda, mam 24 lata.mam 2-letniego synka Bartusia i od ponad 3 lat jestem mezatka. mieszkamy w legnicy (dolny slask). niedawno zaczelam pracowac, ale przyjdzie mi znow wrocic do domku ;-)
tej ciazy nie planowalismy, wiec bylo to dla nas duze zaskoczenie. tym bardziej ze dowiedzialam sie o niej w dniu drugich urodzin synka, ktore wypadly akurat w Wielkanoc :-) poczatkowo bylo mi ciezko to zaakceptowac, ale teraz juz bardzo sie cieszymy i strasznie sie objadamy :-D w sumei te moje podejrzenia co do ciazy zaczely sie wlasnie od tego ze zaczelam strasznie duzo i czesto jesc ;-)

Mam na imie Aga, mam 27 lat.
Mam nadzieje urodzić pierwsze dziecko, termin 4-6 listopad. byłam kiedyś w ciązy ale sie nie udało.
Wierzę że teraz wszystko będzie dobrze:happy:. Już nie mogęw sie doczekać.

reklama
Witam wszystkie listopadowe Mamusie :)
Nazywam się Martyna i mieszkam w Zabrzu.
Ze zostane mama dowiedzialam sie dopiero w 10tygodniu ciazy, ale juz wczesniej wiedzialam, ze cos sie swieci:p Dzis zaczelam swoj 14tydzien i jestem bardzo szczesliwa:) Milo mi, ze moge przez caly okres ciazy dzielic z Wami swoje radosci, smutki i refleksje :)
Pozdrawiam goraco :)

Do góry