reklama

Poznajmy sie;)

Witam wszystkie mamy mam naimie Renata mieszkam w Jabłonce mam 20 lat mój mąż ma na imie Daniel ma 28 lat mamy dwójke wspaniałych bobasków Martynka 3 latka i Kamilek 7 miesięcy a małżeństwem jesteśmy już 3 lata.Pozdrawiam;-)

reklama
U nas dobrze synek teraz spi a córcia ogląda bajke.A co studiujesz ja niestety skończyłam tylko gimnazjum a teraz by mi sie nie chciało uczyć.A nawet nie miała bym zabardzo czasu.

kafka88- miło mi cie poznac. ja niestetty też jeszcze studiuje jestem na 3 roku na dziennych a studiuje zarządzanie w Częstochowie! a ty co studiujesz?

Witaj Anneczkaa.:)
ja myśle że jak cie zostawił a jeszcze jak dowiedział sie ze będziecie mieć dzidziuśia to nie dorusł do roli ojca a może poprostu sie przestraszył i jeszcze wam sie ułoży.Życze ci dużo szczęscia i żeby ci sie ułożyło;-)

Wiktoria chciałabym żeby tak było, że wszystko się ułoży i że on zmieni zdanie. Już miesiąc się do mnie nie odzywa, więc już zapomniałam że będę mogła ułożyć sobie z nim życie...

reklama
Anneczkaa jakoś to będzie ale czasem może być tak że jak sie urodzi dzidziuś to może przejży na oczy ale wtedy może być zapóźno.Życie potrafi robić figla a może znajdziesz kogoś kto pokocha twojego bobaska i z kim naprawde będziesz szczęśliwa.Życze ci wszystkiego co najlepsze.Ale wiesz ja miałam 17 lat jak zaszłam w ciąże i do dzisiaj sie zastanawiam co by było gdybym nie powiedziała mojemu obecnie mężowi o ciąży no ale czasu już nie wrócimy.Każdy ma swoje przeznaczenie mojim było mieć kochającego męża i dwójke wspaniałych dzieci.A może twojim przeznaczeniem nie jest chłopak który zostawił ciebie i wasze dziecko tylko ktoś inny.;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry