Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkich serdecznie mam na imie Dorota. Zarejestrowalam się do Was niedawno i chcialabym się przedstawić.
Mam 34 lata mieszkamy z mężem w Irlandi .Mamy syna Jakuba 9 lat a drugie przyjdzie na świat w grudniu .pozdrawiam
Mam na imię Edyta, jestem mamą dwóch małych gwiazdek-2 letniego Danielka i 7 miesiecznej Patrycji, za miesiac koncze 22 latka
Mieszkam w woj.lubelskim.
Hej ja rowniez jestem nowa na forum i pewnie uznacie mnie za emerytke , mam 26 lat, ale w pierwsza ciaze zaszlam jak mialam 24 lata, ale stracilismy nasza dzidzie. Dlategom pierwszy raz mama zostalam jeszcze przed moimi 26 urodzinami , nasz synke ma 9 miesiecy, a ja w drugiej ciazy 31 tydzien , szybko po porodzie zaszlam z druga ciaze , wiec jeszcze przed 27 urodzinami zostane mam po raz drugi . Pozdrawiam