Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem Martyna, mam 19 lat, zaszłam w ciążę zaraz po maturze. Obecnie studiuję germanistykę i noszę w brzuchu malucha. Niestety dorwała mnie paskudna chandra i większość wolnego czasu spędzam przed komputerem. No i tak właśnie wylądowałam tutaj.
Drogie przyszłe i obecne mamy, zapraszam do śledzenia mojego kulinarno-fotograficznego bloga dla niemowląt i dzieci zajadam szpinak oraz strony na FB https://www.facebook.com/pages/Zajadam-Szpinak/178872295648245
Zaczynamy od "pierwszej łyżeczki" marchewki i jabłka, sukcesywnie wprowadzając nowe produkty.
Zapraszam do kontaktu.
Witam dziewczyny.
Przeglądam to forum już jakiś czas, więc postanowiłam się zarejestrować. Jestem 20 letnią mamą 2 miesięcznej Poli. To jest moje pierwsze, wystarane dziecko, ale za jakiś niedługi czas zaczynamy starania nad następnym brzdącem
Witam dziewczyny Mam na imię Patrycja, mam 24 lata. Jestem w 14tc 0d(z usg), to moje pierwsze dziecko i bardzo się cieszymy z mężem. Obecnie mieszkam za granica i strasznie mi się nudzi i tęskni za Polską i tak znalazłam Was